„Festivalului Cireşarii” de Dănicei, a ajuns la cea 48-a ediţiei

Duminică, 10 iunie, comuna Dănicei va fi gazda celei de a 48-a ediţii a „Festivalului Cireşarii”. Ca în fiecare an, primarul Dumitru Pirneci, împreună cu Consiliul Local al comunei Dănicei au pregătit o serie de evenimente dedicate atât celor mici, cât şi celor mari.

Sărbătoarea va debuta cu o se- rie de competiţii activităţi artistice, culturale şi sportive dedicate copiilor, competiţii la care vor participa elevii din localităţile Dănicei, Galicea, Drăgoeşti, Stoileşti, Vitomireşti, Cuca şi Sâmbureşti. Ca în fi ecare an, primarul Dumitru Pirneci, promite că toţii copii participanţi vor primii premii şi diplome.

Începând cu ora 14:00, pe scena amenajată în Zăvoiul din satul Lăunele de Jos vor avea loc o serie de concerte de muzică populară, susţinute de orchestra „Rapsodia Vâlceană” şi de interpretul Ionuţ Dolănescu, care va urca pe şcenă alături de formaţia şi de soţia sa, violonista Doiniţa Dolănescu.

Evenimentul se va încheia cu o discotecă în aer liber şi un frumos foc de artifi cii.

Comuna Dănicei este condusă de unul dintre cei la longevivi, dar şi îndrăgit primar din judeţul Vâlcea, Dumitru Pirneci. Acesta promite, ca şi în acest an, ca în fi ecare an, că sărbătoarea „Cireşarii” va fi una de care locuitorii din localitatea Dănicei se va bucura deoarece este evenimentul este un simbol al Dăniceilor, un loc în care se arată valoarea culturalartistică a zonei.

Tot odată, Dumitru Pirneci le promite solemn locuitorilor din comună că va continua seria investiţiilor pentru a face din Dănicei o localitate cu adevărat europeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *