Flacăra Horezu a pierdut primele două puncte în acest sezon al Superligii, dar a primit cupa şi medaliile de campioană a Vâlcii

Preda („Boabă”), jucătorul de la Viitorul Dăeşti, le-a „furat” horezenilor primele două puncte în acest campionat al Superligii de fotbal. Şi s-a întâmplat chiar în Treapt, la meciul din penultima rundă a play-offului Superligii, Flacăra – Viitorul Dăeşti.

Meciul s-a terminat 1-1, cu Samson deschizând scorul pentru gruparea gazdă şi cu „Boabă” egalând pentru Viitorul în minutele de prelungire.

La final, Flacăra a primit cupa şi medaliile care confirmă, din partea AJF, faptul că este campioana Vâlcii şi că din această postură, gruparea lui Adi Popa va reprezenta județul la barajul de promovare în Liga a 3-a.  Acesta va fi în dublă manșă, pe 16 iunie, la Horezu, returul, peste o săptămână, la Buzescu.

În cazul în care, la final, Cozia şi Viitorul Dăeşti  termină la egalitate de puncte, echipa lui Vasile Ilinca va termina pe locul 2, având avantajul celor două goluri marcate în deplasare în confruntarea cu dăeştenii. În sezonul regulat a fost 1-0 pentru Cozia, apoi Viitorul a bătut la Fedeleşoiu, tot 1-0, în turul play-offului, la Călimăneşti a fost 0-0, şi la Fedeleşoiu a fost 2-2.

E greu de crezut că cele două echipe vor termina la egalitate, având în vedere faptul că Viitorul joacă miercuri, la Fedeleşoiu, cu Voinţa Orleşti, în ultima etapă, iar Cozia joacă sâmbătă, la Călimăneşti, cu Flacăra.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *