Anunţ lansare apel de selecție Asociația Grupul de Acțiune Locală “Microregiunea Horezu”

Numărul de referinţă al sesiunii cererii de proiecte:M4/6A-01/18/11.04.2018-17.07.2018

 

Anunţ prelungire apel de selecție Asociația Grupul de Acțiune Locală

 “Microregiunea Horezu”

 

Data lansarii apelului de selectie: 11.04.2018

Asociatia Grupul de Acţiune Locală „Microregiunea Horezu” anunţă prelungirea apelului de selectie pentru depunerea proiectelor pe Masura M4/6A – “Cresterea nivelului de trai prin valorificarea superioara a potentialului local nonagricol

 

  Măsura M4/6A
Data limita de depunere a proiectului 17.07.2018
Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect (euro) 40.000
Valoarea totala a sprijinului  (euro) 289.091

Beneficiari eligibili masura M4/6A:

 

  • Microintreprinderi si intreprinderi non-agricole mici, existente sau nou-infiintate, conform prevederilor Legii nr. 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, din teritoriul GAL Microregiunea Horezu;
  • Fermieri sau membri unor gospodarii agricole din teritoriul GAL care isi diversifica activitatea agricola prin dezvoltarea unei activitati non-agricole in cadrul intreprinderii deja existente, incadrabila in microintreprinderi si intreprinderi mici, cu exceptia persoanelor fizice neautorizate.

 

Apelul se adresează actorilor locali privaţi sau altor beneficiari care propun proiecte ce vor fi implementate în aria de acoperire a GAL „Microregiunea Horezu”.

Proiectele pot fi depuse la sediul GAL „Microregiunea Horezu” din Orasul Horezu,  Str. 1 Decembrie, Nr.11, Judeţul Valcea, de luni pana vineri, în intervalul orar 16:30-20:00.

Informatii detaliate cu privire la accesarea si derularea masurii sunt cuprinse în ghidul solicitantului pentru măsuraM4/6A, elaborat de GAL,în vigoare la momentul lansării apelului si fisa masuriidisponibila pe site-ul GAL “Microregiunea Horezu”www.galmicroregiuneahorezu.ro.

Procedura de selecţie este afişată la sediul GAL „Microregiunea Horezu” și pe site-ul www.galmicroregiuneahorezu.ro.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să accesaţi pagina noastră de internet: www.galmicroregiuneahorezu.ro.

Detalii referitoare la desfăşurarea sesiunii puteţi obtine la numărul de telefon: 0250861305 sau pe adresa de e-mailgal.horezu@gmail.com, dar şi la sediul Grupului de Acțiune Locală „Microregiunea Horezu”, de luni pana vineri intre orele 16:30-20:00, unde puteţi solicita in mod gratuit informații despre măsura si ghidul masurii, in format tiparit sau electronic (CD/DVD).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *