Cu trei etape înainte de final, AS Mihăești și AS Râmnicu Vâlcea 2016 se bat, încă, pentru locul de promovare directă în Superligă

În Seria Est a Ligii a 4-a (play-off) situaţia promovării pare încurcată.

Dacă va câştiga seria, AS Chimia 2012 nu are drept de promovare, astfel că se pune problema promovării, din această serie, pentru ocupanta locului 2, la final, care va promova direct. locul 3 va juca baraj de promovare / menținere  în Superligă, cu antepenultima sau penultima clasată în Superligă. meciurile de decid în urma tragerii la sorţi, şi se va juca tur – retur.

Bătălia pentru locul care promovează directe se va da, în ultimele 3 etape, între AS Mihăeşti şi AS Râmnicu Vâlcea 2016.

AS Râmnicu Vâlcea 2016 e pe acum 3, și are un avans de 9 puncte faţă de ocupanta locului 4, Oltul Drăgoeşti. A fost 1-1 la meciurile din campionatul regulat. 1-1 a fost și la meciurile din play-off dar AS Râmnicu Vâlcea 2016 are avantajul golurilor marcate în deplasare.  Așadar, chiar dacă pierde cele trei partide pe care le mai are de disputat până la final, echipa lui Iulian Dinucu e are avantaj faţă de gruparea antrenată de prof Lucian Catargiu.

Dacă va câştiga meciul direct cu AS Mihăeşti, AS RâmnicuVâlcea, şi celelalte două partide pe care le mai are de disputat, formaţia antrenată de Costel Gaiţă ar avea avantajul meciurilor directe cu AS Mihăeşti, astfel că ar putea promova direct în Superligă. altfel, AS Râmnicui Vâlcea are asigurat dubla de baraj pentru Superligă.

 

Până la final , cele trei echipe mai au de jucat astfel:

etapa a 8-a:

Oltul Drăgoești – AS Mihăești

AS Chimia 2012 – AS Râmnicu Vâlcea 2016

etapa a 9-a:

AS Mihăești – AS Râmnicu Vâlcea 2-16

Viitorul Budești – Oltul Drăgoești

Foresta Malaia – AS Chimia 2012

etapa a 10-a:

AS Chimia 2012 – AS Mihăești

AS Râmnicu Vâlcea 2016 – Viitorul Budești

Oltyul Drăgoești – Foresta Malaia

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *