Primarul Adrian Cosac deja a finalizat proiectul finanţat prin PNDL 2 şi e gata să treacă la următorul

De când a fost ales primar al comumei Vlădeşti, Adrian Cosac a reuşit să finalizeze mai multe proiecte care au dus la îmbunătaţirea calităţii vieţii cetăţenilor din localitate.

Ultimul proiect finalizat este şi reabilitarea şi modernizarea a 6 kilometri de drumuri. Proiectul, în valoarea de peste 14,4 de miliarde lei vechi, a fost finanţat prin PNDL 2. Faptul că cele 15 drumuri comunale prinse în proiect au fost deja astfaltate, îl face pe Adrian Cosac unul dintre cei mai „rapizi” primari din Vâlcea la finalizarea proiectelor prin PNDL 2.

Adrian Cosac a mai declarat că în cel mai scurt timp vor începe lucrările de modernizare şi dotare a Şcolii „Grigore Mihăescu”, o investiţie care se ridică la peste 4,5 milioane de lei.

Primarul din Vlădeşti nu vrea să se oprească aici, ci vrea să modernizeze complet comuna. Un proiect de viitor al primarului Cosac este şi realizarea unei baze de agrement ultra-modernă cu piscină în aer liber, dar şi bazine acoperite, terenuri de sport, motel, spa, etc.

Însă pentru realizarea acestui păroiect îndrăzneţ primarul Adrian Cosac a declarat că are nevoie şi de sprijinul Consiliului Judeţean Vâlcea, sprijin pe care preşedintele Constantin Rădulescu este dispus să-l ofere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *