Proaspăt campion naţional cu CSM Oradea la baschet masculin, prof. Cristian Achim: „A fost cel mai dificil campionat de când sunt eu la Oradea”

După performanţa obţinută în urmă cu doi ani, profesorul vâlcean Cristian Achim a plusat, câștigând, pentru a doua oară, cu SCSM Oradea, titlul naţional la baschet masculin.

Contactat telefonic, tehnicianul vâlcean, care le-a „suflat” celor de la Steaua titlul naţional (3-1 în meciurile directe), ne-a declarat:

” Mă bucur că am adus din nou bucuria la Oradea, odată cu câştigarea titlului naţional. Pot să spun că a fost cel mai dificil campionat de când sunt eu la Oradea. De aceea, bucuria câştigării titlului naţional e cu atât mai mare”. În lotul grupării orădene sunt 8 romani şi 7 străini.

Cristian Achim spune că echipa se va înscrie, din toamnă, in preliminariile Ligii Campionilor.

CSM Oradea a terminat sezonul regulat sezonul regulat pe locul 3 . În sferturi, orădenii au eliminat echipa din Piteşti, care terminase pe 6.  Apoi, în semifinale, CSM Oradea a scos din competiţie pe Atlasib Sibiu, iar în finală, CSM Oradea a trecut de Steaua, cu două victorii (ultimele) obținute chiar în „fieful” formaţiei din Capitală).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *