VIDEO/FOTO: Cea de a 48-a ediţie a Festivalul Cireşarii a fost sărbătorită cu mult fast la Dănicei

Duminică, 10 iunie, în localitatea Dănicei a avut loc cea de 48-a ediţie a „Zilelor localităţii Dănicei”, demunită şi „Festivalul Cireşarii”.

Evenimentul a debutat printr-o serie de evenimente artistice, culturale şi sportive la care au luat parte elevii din Dănicei, Galicea, Drăgoeşti, Stoileşti, Vitomireşti şi Cuca. Toate echipele au fost premiate cu diplome, iar cei mai buni au primit şi diverse premii.

Cu acestă ocazie, primarul comunei Dănicei Dumitru Pirneci a ţinut să le mulţumească pentru încrederea acordată, tuturor locuitorilor localităţii.

„Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată de a conduce acestă frumoasă localitate. După cum ştiţi, până în 2004 în comuna Dănicei nu aveam apă, canalizare, cablu, internet, drumuri asfaltate. Acum, pot spune că ne putem mândrii cu o localitate modernă. De la zero kilometrii asfaltaţi în 2004, am ajuns la 33 de kilometrii asfaltaţi, la poduri şi podeţe reabilitate”, a declarat primarul Dumitru Pierneci.

Evenimentele au continuat cu un concert folcloric susţinut de orchestra „Rapsodia Vâlceană”, şi de interpretul de muzică populară Ionuţ Dolănescu, alături de formaţia şi de soţia sa, violonista Doiniţa Dolănescu, Bogdan Cioranu, Florin Puia, Emanuel Cîrstea, formaţia Atlas.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *