Editorial Ionel Gerea: „Hai Flacăra!!!!”

Sâmbătă, 16 iunie, e la ora 18,00, se va scrie primul episod dintr-un serial ce, sper din toată inima, va avea ca finalitate, promovarea echipei Flacăra Horezu în Liga a 3-a.

Totdeauna, dacă ai capul pe umeri, nu uiţi de unde ai plecat. Eu sunt mândru că Horezu mi-a dat, cu ani în urmă, bucuria copilăriei şi a unei părţi din adolescenţă.

Treaptul horezen fremăta şi atunci, freamătă şi azi, avid de fotbal. Flacăra „arde” de multă vreme pentru pătimaşii suporteri care sâmbătă ar trebui să fie din tot judeţul în tribune şi să susţină echipa.

La Horezu s-a făcut totul calculat. Anul trecut am vorbit cu primarul Sărdărescu, cel care mi-a spus că atunci nu existau premizele încercării de promovare a echipei. Din toamna anului trecut s-a dat startul, a fost pusă la punct, cât de cât, infrastructura, s-a format o echipă din jucători cu experienţă chiar la nivelul Ligii 1 (portarul Matache, atacantul Bobi Verdeş- doar două exemple), să nu mai vorbesc de cei cu ştate vechi în eşalonul secund.

E adevărat că văzând seriozitatea conducerii administrative, a primarului Sărdărescu, mulţi jucători au ajuns în Treapt şi au acceptat să îmbrace tricoul echipei din prietenie pentru cel ce e un fel de fac-totum la Flacăra, antrenor-jucător Adi Popa.

Cu siguranţă că dacă va promova (lucru pe care toată „suflarea” fotbalistică din Vâlcea îl aşteaptă), Flacăra nu va fi „ciuca bătăii” în eşalonul trei. Important e să fie păstrat nucleul de jucători experimentaţi.

Sâmbăta viitoare, Vâlcea fotbalistică va intra în sărbătoare, după ce Flacăra va promova. Nu mă îndoiesc de acest lucru, iar Horezu avea nevoie să revină în circuitul fotbalistic naţional, reprezentând, astfel, judeţul în Liga a 3-a.

Se vor umple tribunele Treaptului sâmbătă. Dar, ar fi de recomandat ca cei care iau loc acolo să aibă inima curată, să nu meargă în Treapt cu invidie, răutate, pentru că, în fond, e un examen fotbalistic pe care, în dublă manşă, îl va da întregul judeţ.

Hai Flacăra !!!!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *