Editorial Ionel Gerea: Da, Flacăra….

Ce bucurie poate fi mai mare pentru un horezean decât să vadă triumfând echipa din oraşul său. Flacăra s-a distrat cu campioana Teleormanului, dar nici în visele cele mai frumoase nu credeam că cei din judeţul lui Dragnea vor pleca acasă cu opt „boabe”.

Horezu nu mai e la ghici. Horezu nu se mai joacă şi, iată, când e vorba de profesionişti, gruparea din Treapt „dă tonul”. Acum e o certitudine: Vâlcea va avea, din toamnă, din nou echipă în eşalonul trei.

Doar Rapidul a reuşit un rezultat apropiat celor de la Flacăra, 7-0, în manşa tur a barajului de promovare în Liga a 3-a, cu cei de la AFC Singureni (Giurgiu).

Altfel, gruparea din Oraşul Ceramicii Populare Româneşti a câştigat la scor de maidan, turul barajului de accedere în Liga a 3-a, în Treapt, cu campioana Teleormanului, Rapid Buzescu.

Ovidiu Popescu (15), Bobi Verdeş (22, 24), Raul Nistor (31, 61), Radu Georgescu (39), Samson Nwabueze (78), Ion Simeanu (87) au stabilit cel mai categoric rezultat obţinut de o echipă vâlceană la un astfel de baraj, 8-0.  Astfel că returul se anunţă o simplă excursie pentru horezeni în Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *