Primarul Cătălin Avan (FC Păuşeşti Otăsău): „Suntem măcelăriţi de arbitri, pentru că se doreşte salvarea de la retrogradare, din această serie, a echipei din Ioneşti”

Deşi mai sunt patru etape până la finalul play-outului în Seria Est a Ligii a 4-a, Cătălin Avan,primarul comunei Păuşeşti Otăsău, primărie care finanţează echipa de fotbal FC P.Otăsău, aduce acuze conducerii AJF Vâlcea, considerând că se fac jocurile pentru ca Oltul Ioneşti să scape de retrogradare, în dauna echipei sale.

Avan lasă de  înţeles că în acest sens, arbitri delegaţi la meciurile echipei sale, cu unele mici excepţii, vin cu „lecţiile făcute”, în sensul că ar avea ca obiectiv ca FC P. Otăsău să piardă. „În ultima perioadă, suntem măcelăriţi de centrali. La meciul următor, echipa va intra pe teren cu banderole albe pe braţ, în semn de protest. Dacă vom vedea că suntem în continuare „mitraliaţi” de arbitri, luăm în calcul să ne retragem din campionat şi chiar din toamnă să ne înscriem într-un campionat din alt judeţ”.

În play-outul seriei, FC P. Otăsău a avut, până acum, următorii arbitri de centru:

La Bărbăteşti -Radu Alexandru – nu sunt mulţumit

acasă, cu Stejarul Vlădeşti – Mihai Iulian -slab. Am fost arbitraţi de 6 ori în campionatul ăsta şi n-am câştigat niciun punct cu el la centru !!!

la Sporting Galicea – Răzvan Mosor – foarte bun

acasă, cu AS Băile Olăneşti – Cătălin Buşi – bun

la Ioneşti – Alin Croitoru  arbitraj intentionat contra noastră. Niciun meci câştigat cu el la centru

acasă, cu AS Bărbăteşti – Marian Truţă – clar împotriva noastră!!!

Echipa primarului Avan va mai juca:

etapa a 7-a: la Stejarul Vlădeşti

etapa a 8-a: acasă, cu Sporting Galicea

etapa a 9-a: la AS Băile Olăneşti

etapa a 10-a:acasă, cu Oltul Ioneşti

„Sistemul acesta, cu play-off şi play-aut la ligile de judet au fost create de conducerea AJF ca să umple buzunarele de bani la arbitri, care desi, se ştie că sunt foarte slabi, sunt delegati tot timpul, fiind în număr insuficuient. Aşa s-a ajuns ca un arbitru să fluiere într-un week-end la 4 meciuri, ceea ce duce la o prestaţie slabă a acestora”, mai spune Cătălin Avan.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *