În week-end, AS Chimia 2012 – AS Mihăeşti, un meci al orgoliilor

Week-endul acesta se vor încheia partidele din play-off-ul Ligii a 4-a, dar şi cele din play-out-ul Superligii.

Capul de afiş al week-endului se anunţă meciul programat pe Arena Hidro, sâmbătă, 23 iunie, de la ora 18, AS Chimia 2012 – AS Mihăeşti. va fi un meci al orgoliilor, având în vedere faptul că AS Chimia 2012 nu are drept de promovare în Superligă, iar AS Mihăeşti şi-a asigurat dreptul de a promova direct în primul eşalon din Seria Est a Ligii a 4-a. Meciul va fi condus de o brigadă cu Florin Păunescu – Alisa Neaţăşio Angelica Băcanu. Şeful arbitrilor vâlceni, Gigi Mosor va fi observator AJF.

Echipa lui Iulian Dinucu, AS Râmnicu Vâlcea 2016 va juca la Budeştui derbiul local, cu echipa din localitate, Viitorul. Meciul  va fi sâmbătă, 23 iunie, de la ora 11,00 şi va fi condus de brigada Sebastian Lăstun – Ramona Bălteanu, Alisa Neaţă. Emil Râmniceanu va fi observator AJF.

Oltul Drăgoeşti a intrat în vacanţă. Echipa profesorului Lucian Catargiu nu va juca în week-end. Aceasta urma să întâlnească acasă pe Foresta Malaia, dar gruparea din nordul judeţului a anunţat că nu se va prezenta.

Aşa cum era de aşteptat, deja promovată în Superligă, Viitorul Valea Mare nu va mai face deplasarea la Cernişoara pentru meciul cu Cavalerul Trac.Nici meciul de la Guşoeni nu se va juca pentru că Damila Măciuca nu ajunge în comuna din sudul judeţului.

Un singur meci se va juca în play-offul Seriei Vest, în week-end, la Vaideeni,Păstorul -Inter Lăpuşata.

În play-outul Superligii, la Mădulari, CS Mădulari întâlneşti Minerul Costeşti(Iulian Truşcă la centru), iar la Alunu, Olteţul întâlneşte Olteţul Bălceşti (Alin Croitoru, la centru).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *