AS Râmnicu Vâlcea 2016 a promovat, SCM Rm. Vâlcea rămâne şi sezonul viitor în Superligă

În urma disputării, în cuplaj, pe Sinteticul din Zăvoi, a meciurilor de baraj pentru promovare / menţinere în Superligă, echipa lui Iulian Dinucu, AS Râmnicu Vâlcea 2016 a câştigat, scor 4-2, disputa cu CS Mădulari şi a promovat, cel puţin în plan sportiv, în primul eşalon fotbalistic vâlcean.

În schimb, în cele de-al doilea meci, SCM Rm. Vâlcea a trecut de CS Cavalerul Trac Cernişoara, scor 2-1 şi rămâne în Superligă.

Echipa finanţată de Robert Dican, CS Cavalerul Trac mai are o şansă ca din toamnă să joace în Superligă.

După ce Flacăra Horezu se va înscrie în Liga a 3-a, pe locul rămas vacant vor da baraj echipele învinse: CS Cavalerul Trac şi CS Mădulari.

Cum, din câte se aude, Daniel Dimulescu („Vânătorul”) n-ar mai vrea să continue în Superligă cu CS Mădulari, astfel că s-ar putea prezenta la acest meci de baraj cu echipa de juniori, CS Cavalerut Trac ar putea avea drum liber spre Superligă.

„La al doilea an de la ÎNFIINȚARE AS RM VÂLCEA 2016 a reușit o noua promovare consecutiva de aceasta data în Superliga învingând cu 4_2 pe CS Mădulari după ce anul trecut a promovat în liga 4.In calitate de președinte mulțumesc tuturor jucătorilor actuali care au contribuit la promovare în Superliga cât și celor care au contribuit la promovarea în liga 4. Multumesc antrenorului Costel Gaita, Domnilor Vali Ban, Lungu Marius, Pătrașcu Cosmin, asistenților medicali prezenți la meciuri, suporterilor, Domnului primar Vladulescu pt oferirea bazei sportive, și nu în ultimul rand Sponsorului nostru Robert Galbenusi”, spune iniţiatorul şi preşedintele clubului vâlcean, Iulian Dinucu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *