Dumitru Pirneci: Constantin Rădulescu este singurul preşedinte de CJ care nu ţine cont de culoarea politică. Ajută ori de câte ori ai nevoie

În cadrul ultimei şedinţe din cadrul Comitetului Judeţean de Urgenţă, Consiliuzl Judeţean Vâlcea a alocat suma de 6,7 miliarde de lei pentru reabilitarea drumului D.C. 181 pe o lungime de 10 kilometrii.

Conform primarului comunei Dănicei, Dumitru Pierneci: „Dacă acestă sumă nu ar fi fost alocată în acest moment satele Udreşti, Dobreşti, Linia pe Vale, Gura Crucilor şi Valea Scheiului ar fi fost izolate, iar accesul spre comunele vecine, Stoileşti şi Nicolae Bălcescu nu ar fi fost posibil. Preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu s-a interesat permanent de situaţia lucrărilor şi pe lângă suma acordată, ne-a ajutat şi prin faptul că ne-a pus la dispoziţie, prin intermediul RJADP, utilaje şi forţă de muncă. Un alt ajutor l-a primit şi din partea ABA Olt prin directorul Ştefan Prală. ”

Dumitru Pierneci ne-a mai declarat că atât ajutorul pentru reabilitarea DC 181, dar şi pentru alte proiecte din comună a venit prin sprijinul actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

„Pot spune că este primul preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea care nu a ţinut cont de culoarea politică şi care a fost mereu alături de primăriile din Vâlcea. În ceea ce priveşte comuna nostră, Constantin Rădulescu a fost mereu alături de noi şi s-a interesat în permanenţă de problemele noastre”, a completat Dumitru Pirneci.

Imediat ce preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu a aflat că există probleme serioase pe DC 181, s-a deplasat la sediul primăriei Dănicei, alături de Ştefan Prală – directorul ABA Olt şi Nicolae Vălimăreanu – directorul RJADP Vâlcea. De aici, cei trei, însoţiţi de primarul Pierneci, s-au deplasat pe teren pentru a evalua situaţia, iar în urma evaluărilor Constantin Rădulescu a promis comunei Dănicei tot sprijinul posibil, iar acesta a şi venit.

Astfel, pe valea râului Trepteanca, care străbate satele Lăunele de Jos şi Cireşul, au fost executate lucrări de regularizare a râului, dar şi de asfaltare a unei porţiuni de 1,7 km. din DJ 678E care se afla într-o stare jalnică  şi toate astea cu ajutorul RJADP-ului.

„În afară de reabilitarea DJ 678E şi regularizarea râului Trepteanca, Consiliul Judeţean Vâlcea şi ABA Olt au trimis utilaje pentru regularizarea râului Lăunele care în ultimii ani ne-a provocat mari pagube în satele Udreşti, Gura Crucilor şi Udrești și Valea Scheiului”, a mai declarat primarul Pirneci.

Tot cu ajutorul Consiliului Judeţean Vâlcea, comuna Dănicei a reuşit să se racordeze la staţia de epurare de la Sâmbureşti – jud. Olt.

„Pentru a reyolva această problemă, preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu a purtat mai multe discuţii cu preşedintele CJ Olt, discuţii care s-au încheiat prin aprobarea unui proiect comun care include şi comuna Dănicei”, a mai spus Dumitru Pirneci, primarul comunei Dănicei.

Tot la capitolul ajutor acordat de CJ Vâlcea către primaria consusă de Pirneci, mai putem aminti şi faptul că în anul 2017 – 2018 a fost plombat DJ 678B, pe o distanţă de 9,7 km. cu ajutorul RAJDP Vâlcea, la insistenţele preşedintelui Constantin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *