FC P. Otăsău porneşte „ca din puşcă” în noua ediţie de campionat a Ligii a 4-a: 8-1, în prima etapă, acasă, cu Viitorul P. Măglaşi

În prima rundă, FC Păuşeşti Otăsău face scorul etapei si urca pe primul loc dupa desfasurarea tuturor meciurilor din liga 4 seria Nord: FCPO – Viitorul Pausesti Maglasi 8-1.

„Impreuna cu domnul primar Catalin Avan am reusit sa reconstruim din nou echipa si sa aducem langa noi jucatori care pot face diferenta oricand la nivelul acesta. Au venit urmatorii jucatori: Filipoiu Marian(Maricanu) -golgeter la Superliga Valceana in ultimele ediții, Bodescu Gheorghe (s-a intors la Pausesti dupa aproximativ 15 ani, de la Forestierul Romani), Matei Nicolae fost capitan la Oltul Ionesti, Serban Gabriel jucator din Pausesti, venit de la Tineretul Surpate, Cozma Cosmin venit de la Bunesti, Cirstea Iulian-Athletico, Romanescu Adrian – Pastorul Vaideeni, Govora, portarii,Vegheanu Emanuel-Unirea Tomsani si Soana Ionel Babeni 2. Am mai avea nevoie de 2 jucatori ,deaorece campionatul este lung si vor aparea accidentari ,unii nu vor putea sa vina la anumite meciuri”, spune Iulian Toabeş, managerul şi reprezentantul echipei în Consiliul Local P. Otăsău.

Pentru gruparea din comuna primarului Cătălin Avan au marcat Filipoiu Marian -4, Bodescu Gheorghe -1 gol si 4 asisturi,Iordanescu Madalin,Tonea Alex si Matei Nicolae, fiecare câte un gol.

„De remarcat si tanarul portat Vegheanu Emanuel care dupa ce etapa trecuta la superliga a aparat 2 penalty-uri pentru Unirea Tomsani,etapa aceasta dupa transferul la FCPO din nou a reusit sa repete isprava reusind sa bareze 2 lovituri de la 11 m.

La pauza scorul a fost 5-0 pentru gazde.
Media de varsta a echipei este de 25-26 ani!
Sperăm sa facem o figura frumoasa si la meciul urmator. Obiectivul nostru e sa oferim spectacol suporterilor nostri si sa prindem play-offul in prima faza!
Multumim Consiliului Local Pausesti Otăsău, care ne plateste arbitarjele si taxele AJF, domnului primar Catalin Avan care se ocupa de restul cheltuielilor si domnui director Fota Cristian. Avem conditii bune la Pausesti, un stadion mic dar cochet dotat cu tribuna,vestiare, masa dupa fiecare joc de acasa, transport asigurat,echipamente noi!”, mai spune Iulian Toabeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *