Primarul comunei Dănicei, Dumitru Pirneci: Inundațiile de luna trecută ne-au dat mari batăi de cap, dar cu ajutorul CJ Vâlcea am remediat problemele

Conform primarului comunei Dănicei Dumitru Pierneci dacă Consiliul Județean Vâlcea nu întidea o mână de ajutor, mai multe sate din localitate erau și astăzi izolate din cauza inundațiilor ce au avut loc în luna iulie.

” În cadrul ultimei şedinţe din cadrul Comitetului Judeţean de Urgenţă, Consiliuzl Judeţean Vâlcea a alocat suma de 6,7 miliarde de lei pentru reabilitarea drumului D.C. 181 pe o lungime de 10 kilometrii. Dacă acestă sumă nu ar fi fost alocată în acest moment satele Udreşti, Dobreşti, Linia pe Vale, Gura Crucilor şi Valea Scheiului ar fi fost izolate, iar accesul spre comunele vecine, Stoileşti şi Nicolae Bălcescu nu ar fi fost posibil”, ne-a declarat primarul Dumitru Pirneci.

Edidul comunei Dănicei ne-a mai spus că ajutorul Consiliului Judeţean nu s-a limitat doar la partea materială. CJ Vâlcea a pus la dispoziţie, prin intermediul RJADP, mai multe utilaje, dar şi forţă de muncă. Un alt ajutor primit de pirneci a fost și din partea ABA Olt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *