În comuna Malaia a avut loc cea de a X-a ediție a festivalului “Hora Satului”

Localnicii din comuna Mălaia au sărbătorit în zilele de 31 august, 1 şi 2 septembrie, cea de a X-a ediție a zilelor comunei, intitulate “Hora Satului”.

Consiliul Local și primarul comunei Gabriel Țolea au reuşit să le ofere locuitorilor un eveniment deosebit, cu muzică populară, dansuri și spectacole.

În prima zi a evenimentului, pe scena amenajată pe stadionul din localitate a avut loc un spectacol folcloric susţinut de formaţii de muzică populară renumite, iar pe 1 septembrie, au urcat pe scenă formaţia de căluşari de la Palatul Copiilor Slatina şi grupul vocal bărbătesc „Rapsozii Oltului de Jos”, al Casei de Cultură „Ileana Constantinescu” din Drăgăneşti-Olt.

Duminică, 2 septembrie, începând cu ora 12.00 a avut loc parada portului popular,  la care au participat ansambluri folclorice din şapte localităţi invitate. Evenimentul a continuat cu un  concert de muzică pentru toate gusturile, iar seara s-a încheiat la ora 21.30 cu un foc de artificii.

„Ca în fiecare an, şi anul acesta ne-am străduit să fim o gazdă de nota zece, să pregătim evenimentul ca la carte, în cele mai mici detalii. Trebuie spus că Ziua comunei Mălaia este un eveniment al oamenilor, al comunităţii, este un prilej de a socializa”, a declarat primarul comunei Malaia, Gabriel Ţolea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *