Gușă vrea sa dea un tun…dar Realitatea îl îngroapă

Cozmin Gusa, seful Realitatii TV, mare analist politic in timpul liber,  a dat kics cu toate previziunile politice, se afla de cativa ani in colaps financiar. In scurt timp, Teodorovici il va putea lasa si fara chilotii de pe el.

Presat de inevitabila executare, Gusa a lansat un atac furibund la adresa cuplului Dragnea-Teodorovici, cei doi pesedistii care vor sa-I inchida televiziunea pentru o datorie infima….peste 100 de milioane lei.

Timp de aproape sase ani de insolventa, postul Realitatea Media  nu a platit niciun leu la stat, salariatii sunt tratati ca niste sclavi, doar Rares Bogdan o duce bine.

Realitatea TV a facut si face bani, dar  refuza sa- si plateasca darile catre stat, mare parte contributiile la fondul de sanatate, pensii si somaj.

Drept urmare, angajatii nu au dreptul la servicii medicale, eventual doar la cele de urgenta, iar pensia a ramas o amintire.

Dar situatia lor nu conteaza.

Marele analist se considera haituit de capii PSD.  In scenariile lui bolnave, Gusa a lansat ideea că “domnii Dragnea şi Teodorovici lucrează la această lege a insolvenţei, cu obiect strict închiderea şi falimentarea Realitatea TV.”

 

Domnul Gusa viseaza la un statut aparte, vrea sa dea un tun statului… dar cu forme legale. Din nefericire, pentru el, PSD si a ales alti aliati politici, alte trusturi de presa, pentru ca  o “coarda” ramane… o “coarda”, iar Realitatea e recunoscuta in acest sens.

Tradarile din trecut nu au fost uitate.

Gusa nu a prins nici macar o “aripa” de la social democrati, iar datoriile acumulate il cam  lasa fara aer.

In dorinta de a-si arata opulenta si statutul pe piata media, greii postului au cheltuit fara limita in speranta ca vor capusa statul prin bombe mediatice, ceea ce nu s – a intamplat.

 

Conform datelor publicate de ANAF, la data de 31 martie 2018,  seful Realitatii TV are de dat la stat 117.437.881 lei, defalcate astfel:

Bugetul de stat = 47.403.633 lei

Bugetul asigurărilor sociale de stat = 49.453.973 lei

Bugetul asigurărilor pentru şomaj = 2.075.090 lei

Bugetul asigurărilor de sănătate = 18.505.185 lei.

Gusa ne asigura ca Realitatea nu va ceda, ca va fi alaturi de oameni…de interesele lor…

Si avem din nou de a face cu analizele  defectuase ale gurului de la Realitatea, omul chiar isi imagineaza ca ne pasa.

Nu ne pasa catusi de putin daca una dintre baracudele mass mediei centrale, una dintre cele mai corupte, dispare de pe piata.Dimpotriva.

Important, in toata mizeria asta lansata de haitasii oficiali ai lui Gusa, ar fi ca Realitatea sa si achite datoriile catre stat, ca orice firma normala din Romania, fara dramolete de doi lei.

Orlando Teodorovici, “baietasul”  lui Dragnea cum il numea Gusa, ar trebui sa-si asume acest scandal de imagine si sa/l execute in baza legii.

Gusa e doar un santajist care incearca sa si panseze prin presiune mediatica, adica tot o forma de santaj, orgoliul de mogul de presa falimentar, Orlando ar trebuie sa I acorde atentia ceruta…dar prin recuperarea datoriei.

Cat despe disparitia Realitatii de pe piata media…nicio paguba.

Cu somajul in “coaste”, agentie uitata de la plata, si un job de analist politic expirat, viitorul lui Gusa nu se anunta prea roz.

Daca Orlando T vrea sa se razbune, sa si faca rost de bucata lui de glorie, are ocazia prin executarea marilor datornici, indiferent de statutul lor.

Daca vrea…si daca poate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *