Deja, după 8 etape, campionatul Superligii Vâlcea s-a „rupt”: Viitorul Dăeşti şi Minerul Costeşti s-au distanţat de celelalte competitoare

Au trecut 8 etape din parcursul Campionatului Superligii Vâlcea și două echipe s-au distanțat deja în clasament.

Viitorul Dăești, echipa antrenată de Gabi Mangalagiu, are punctaj maxim, 24 și un golavaraj perfect: 30 e goluri marcate și doar 4 primite.

Minerul Costești, echipa de pe locul secund, are 21 e puncte (a pierdut doar meciul direct cu dăeștenii). Gruparea primarului Tony Peştereanu are 31 de goluri marcate, însă 6 primite.

De aici clasamentul „se rupe”. Echipa de pe locul 3, AS Râmnicu Vâlcea are 15 puncte (5 victorii şi 3 înfrângeri). Formaţiile Stejarul Vlădeşti şi ASCSC Chimia au câte 12 puncte, dar sunt despărţite de golavaraj. „Lanterna roşie” a seriei este deţinută de „alunarii” de la Olteţul, cu 4 puncte.

Consierându-se dezavantajaţi de arbitraje, cei din Alunu au ameninţat deja că se vor retrage din competiţie.

Supărat pe arbitrajul de care a avut parte echipa pe care o prezidează, profesorul Mihai Diaconescu a delarat că dacă Florin Păunescu (arbitru asistent de Liga 1), care a condus la centru meciul Voinţa Orleşti – Unirea Tomşani, încheiat cu scorul de 3-1 pentru gazde, nu va fi sancţionat de Comisia Judeţeană de Arbitri va demisiona din Comitetul Executiv al AJF Vâlcea, acolo unde deţine postul de reprezentant al echipelor ce activează în Superligă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *