La mulţi ani! Bogdan Mihalache ….

Azi, 28 septembrie, profesorul Bogdan Mihalache îşi serbează ziua de naştere. Născut pe 28 septembrie 1977, la Rm. Vâlcea (balantă), Mihalache a inceput fotbalul la „defuncta Chimia, ca portar, cu Mircea Savu antrenor.

A  terminat liceul sportiv (la H Coandă – fostul Liceu nr. 2), la o clasă cu profil sportiv. Următorul pas, la seniori, a fost la Divizia B, la Chimia în 1995.

Apoi în 1998, vâlceanul a ajuns la Dinamo, club care l-a împrumutat la fostul Rocar. La Iasi, Mihalache a ajuns în 2001, cu Simionaş antrenor. Aici a avut cea mai puternică ascensiune în plan sportv. Cu Poli Iaşi, portarul vâlcean a promovat 2 ani consecutiv, din C in B si apoi în A.

A mai jucat la Juventus (actualmente Daco Getica), apoi, in 2002, s-a intors la Vâlcea – la fosta CSM, unde a jucat  până în 2007, când a devenit antrenor cu portarii

Bogdan Mihalache este profesor de educaţie fizică şi sport – a terminat Facultatea de educatie  fizică (IEFS) speciualizarea fotbal. Actualmente este antrenor Licenta UEFA A, la clubul Isport Rm. Vâlcea, propriul său club.

„Munca cu copii e foarte frumoasă, chiar dacă e grea. Prefer sa lucrez la copii, decât sa lucrez la seniori.

Acum, mă simt foarte tânăr, nu am obosit, Sper să fac treabă bună la copii, important e să iasă nişte fotbalişti de care să ne amintim”, spune sărbătoritul zilei, profesorul Bogdan Mihalache.

La ceas aniversar, La mulţi ani! cu fericire şi bucuriui, Bogdan Mihalache….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *