Portarul vâlcean Rareş Sporea, cel mai bun de pe teren la meciul din 16-imile Cupei, Unirea Alba Iulia – FCSB

În meciul de cupă de la Zlatna, FCSB – Unirea Alba Iulia au fost implicaţi trei vâlceni. Unul, arbitru, Adrian Comănescu, altul, atacant, Raul Rusescu şi cel considerat cel mai bun jucător de pe teren, portarul echipei de Liga a 3-a, Rareş Sporea.

Până la urmă, cu golul marcat de vâlceanul Raul Rusescu în poarta lui Rareş Sporea (în minutul 83), FCSB s-a calificat în optimi.

Rareş Sporea a impresionat, însă, prin precizie şi siguranţa pe care a dat-o coechipierilor din Oaşul Unirii.

Adus de părinti la stadion şi pregătit timp de 8 ani de Robert Tufişi, Rareş Sporea a ajuns la echipa din Alba Iulia şi pentru că e student la facultatea de acolo.

„A stat in poartă de la inceput. Calitătile sale sunt: tehnică specifică foarte bună, joc bun de picior, iese pe centrări, simte mingea, e un băiat de mare caracter, de echipă”, spune , despre el, Robert Tufişi.

De remarcat faptul că Rareş Sporea a fost ofertat de echipa de liga secndă, Ripensia Timişoara, însă clubul din Alba Iulia nu a fost de acord cu tranzacţia. Cu siguranţă că, după prestaţia avută în meciul cu FCSB, tânărul portar vâlcean va mai avea oferte de transfer de la cluburi de marcă din România.

Felicitări, Rareş Sporea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *