Copii de la Şcoala Bujoreni (Olteni) învaţă în condiţii bune

Dacă începutul anului școlar 2018 – 2019 era incert la Școala Gimnazială Gura Văii (Bujoreni), datorită faptului că școala urma să intre într-un proces de modernizare, pe un proiect, iată că datorită implicării directorului instituţiei (învăţător Adriana Truşcă), cât şi a Primăriei Bujoreni, şcoala a început în condiţii foarte bune.

Cei 385 de copii (din care 285 sunt romi) au posibilitatea să înveţe  în condiţii optime la Şcoala din Bujoreni (Olteni).

Totodată amintim că Fundaţia World Vision România derulează şi susţine un proiect „Alege şcoala – o şansă pentru viitor” la şcoala din Bujoreni, unde un număr de 415 copii, elevi (şcolari şi preşcolari) dar şi părinţi, vor beneficia de consiliere, rechizite şcolare, activităţi derulate după orele de curs, cât şi o masă caldă la prânz.

Trebuie subliniată o implicare deosebită a mediatorului şcolar rom Ilie Mărunţelu, care este şi consilier local la Bujoreni, în a susţine sprijinul copiilor şi familiilor de etnie romă, şi numai, în faţa Consiliului Local.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *