FC Teleşpan (Puiu Niţulescu şi Lucian Catargiu) joacă în campionatele organizate de AJF la U11 şi U13

Antrenorul Puiu Nițulescu, alături de prof. Lucian Catargiu, au inceput, cu micuții de la FC Teleșpan, campionatul organizat de AJF Vâlcea la U11 U13.

La U11, s-au jucat 4 partide, juniorii lui Puiu Niţulescu au înregistrat 2 victorii şi 2 înfrângere. Victorii cu Gib Mihăescu Drăgăsani 4-1 şi cu SCM 2 Rm Vâlcea (3-0) şi infrângeri la SCM 1( 1-5) şiCSM Rm. Vâlcea (4-5).

La u13, juniorii de la FC Teleşpan au jucat două meciuri, ambele câştigate: cu asAS Bărbăteşti (2-1) şi la Olimpia Drăgăşani (4-1)

Grupele sunt formate din copii născuţi 2006 2007 şi 2008 2009. „Prefer să joc cu copii mai mici, decât cu copii mai mari, cum fac alti colegi ai mei, care joacă pe fals, folosind copii mai mari de vârstă. Nu e vina ajf-ulu, dar nici a noastră, Vina e a celor care fac aşa ceva şi apoi se bucură pentru un rezultat mincinos, cu largul concurs al părinţilor.”, spune Puiu Niţulescu.

Clubul FC Teleşpan e coordonat de prof. Lucian Catargiu. antrenamentele se fac, în condiţii bune, pe baza sportivă Oltchim. „Așteptăm la stadion copii interesați să practice acest sport, în fiecare zi de luni și miercuri, între orele 17-19. Sunt așteptați copii de la 2002 până la 2014. Ţin să-i mulţumesc domnului profesor Lucian Catargkiu pentru implicare și pentru faptul că mă ajută în multe decizii pe care le iau, dar şi în cariera de antrenor. Îi multumesc, de asemenea, și colegului meu, Ştefan Răcăreanu, care pregăteşte grupa de 2004 și cea de 2006, pentru spiritul de colegialitate și îl felicit pentru rezultatele obținute până acum”, mai spune Puiu Niţulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *