Echipa FC Păuşeşti Otăsău mulţumeşte autorităţilor locale pentru sprijinul financiar acordat!

În runda diasputată week-endul trecut, partida derbi de la P. Otăsău, între primele două clasate la acel moment în Seria Nord a Ligii a 4-a, FC P. Otăsău (locul 2) şi liderul, AS B. Olăneşti s-a încheiat cu victoria grupării lui Ştefan Răcăreanu, scor 4-3.

Eşecul din acest meci îi coboară pe cei din P. Otăsău pe locul 4 în clasament (au fost depăşiţi de AS Atlhletico Govora şi Foresta Malaia). Etapa viitoare, FC P. Otăsău va juca la Buneşti cu nou-înfiinţata AS.

„Ţin sa mentionez ca domnul primar Catalin Avan un împătimit al fotbalului care a si jucat ani buni, este printre putinii edili care participa efectiv la meciurile echipei atat acasa cat si in deplasare si ajuta echipa atat financiar cat si pe partea tehnica. Vreau sa multumesc in numele echipei, consiliului local Pausesti si mai ales domnului director al scolii Pausesti care ne ajuta si financiar. Vreau sa mai multumesc lui Vasile Florin Para(Ticu), cel care se ocupa de baza sportiva :tuns, udat, tusat.Este soferul microbuzului care transporta jucatorii,se mai baga si la joc daca este nevoie.Si el este un impatimit al fotbalului si este prezent de fiecare data cand avem meciuri”, spune managerul şi consilierul local de la P. Otăsău, Iulian Toabeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *