Cătălin Avan, primar P. Otăsău: „La meciul AS Buneşti- FC Păuşeşti Otăsău, arbitrul dr centru Sebastian Lăstun a viciat grav rezultatul”

În runda din week-endul trecut o echipă ce ţinteşte primele locuri, la finalul sezonului, în Seria Nord a Ligii a 4-a, FC P. Otăsău, a disputat un meci de campionat la Buneşti cu nou-înfiinţata AS Buneşti. Scorul final a fost 1-1, însă, la final, primarul localităţii P. Otăsău, Cătălin Avan, a susţinut că rezultatul meciului a fost decis, prin greşelile de arbitraj făcute, de centralul Sebastian Lăstun. Iată declaraţia edilului de la P. Otăsău:

„La meciul AS Bunesti- FC Păuşeşti Otăsău, arbitrul de centru Sebastian Lăstun a viciat grav rezultatul! La scorul de 1-0 pentru echipa oaspete, nu a acordat lovitura de la 11 m la un fault in careu asupra atacantului Neata, de la FC PO! Faultul a fost evident recunoscut atât de spectatori, jucătorii echipei gazda, cat și de observatorul de joc! Apoi, la câteva minute, un jucător de la echipa gazda aplica un cot in stomacul adversarului, rămâne liber și centrează pentru golul cu care echipa gazda egalează.

Apoi in repriza a doua, Sebastian Lăstun acorda eronat penalty pentru gazde, care a fost aparat de portarul echipei oaspete !

Acest arbitru a arbitrat doua meciuri (și sâmbătă pe cel de la Daesti l-a făcut praf!), apoi in 24 de ore mai primește o delegare! Evident ca oboseala și-a spus cuvântul și iată cum munca noastră este aruncată la cos … un adolescent nu poate arbitra trei meciuri in 24 de ore, AJF este clar ca nu respecta competitiiile și regulile!! Onestitatea și fayr play -ul sunt cerințe care trebuie respectate doar de către echipe! Arbitrii și cei care fac delegările nu au asemenea ,,apucături “…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *