La mulţi ani! cu realizări şi împliniri, Laurenţiu Coca…

A recunoscut că îi datorează mult sportului, că, poate, dacă nu făcea sport (fotbal) nu devenea cunoscut.

Ca antrenor, s-a bătut ani buni cu Minerul Berbeşti, încercând să promoveze în Divizia B. Altii au fost factorii care nu l-au „lăsat” s-o facă. A fost un om de fotbal modest, cu mult bun simţ, şi aşa a rămas.

Personal am multe amintiri legate de domnia-sa, cu care aş putea să scriu o carte. Deplasări lungi şi multe lucruri frumoase, dar şi incidente (de exemplu, la Zimnicea, nu ştiu dacă-şi mai aminteşte) dar a fost lovit în cap de o pietricică aruncată din tribune.

Ce echipă formase la Berbeşti! Echipă care azi s-ar fi bătut la primele locuri în Liga a 2-a, „fluierând”. Cu Vasile Ilinca, cu Mirel Purdă (Jiul), Relu Nica, cei doi nu mai sunt printre noi, cu „Mara” şi toţi ceilalţi, o echipă pe care a contruit-o cu răbdare în ani de muncă.

E o plăcere, de fiecare dată revederea cu domnia-sa, o discuţie cu dânsul, la fel, şi totdeauna vorbeşte cu plăcere despre sport şi fotbal.

A fost senator în două legislaturi şi din această postură a încercat să ajute sportul.

Azi îşi serbează ziua de naştere. E soţ model, tată la fel şi un bunic împlinit. Are o familie frumoasă, aşa cum şi domnia-sa a rămas….frumos la suflet, pentru că, până la urmă asta contează.

La mulţi ani! cu realizări şi împliniri, Laurenţiu Coca…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *