Tânărul fotbalist vâlcean Victor Robert Dican face „furori” la echipa de Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir

Plecat de puţin timp din Rm. Vâlcea, tânărul fotbalist vâlcean Victoraş Dican a „explodat” , în sensul bun a cuvântului, la seniori, la echipa care activează în Liga a 3-a, Seria a 4-a, Metalurgistul Cugir.

Victoraş Dican este  fiul omului de afaceri Robert Dican, cel care a înfiinţat şi echipa CS Cavalerul Trac, grupare a activat chiar şi în eşalonul superior al fotbalului vâlcean, însă acum a luat „o pauză”. Victoraş început fotbalul în Spania când avea 3 ani, la clubul CD  Teruel. A venit în Vâlcea, odată cu familia, in 2008, şi a continuat să joace fotbal la Centrul de Copii şi Juniori al clubului Damila Rm. Vâlcea, cu Viorel Ciofacă primu antrenor. a fost preluat apoi de Marian Deaconescu şi de Cristi Bora, atunci când s-au creat grupele de juniori republicani la proaspătul club înfiinţat de Primăria Rm. Vâlcea, SCM.

Victor Robert Dican a jucat la început pe postul de mijlocaş central şi mijlocaş dreapta, dar acum, la Metalurgistul Cugir e folosit ca mijlocaşi la închidere, dar cu veleităţi de atacant. În paralel, Victoraş urmează cursurile Liceului „Daniela Prodan”, la Cugir, clasa a 12-a. Antrenamente face în fiecare zi, de la ora 16.00.

Tatăl fotbalistului, Robert Dican spune că oferta pentru Victoraş, de la gruparea ardeleană,  venit în primăvara acestui an. „Îl stiau de la juniori”.

Victoraş are bifate toate meciuirile susţinute îîn campionat de echipă în liga a 3-a,în seria a 4-a.

„E foarte multumit de felul cum e tratat acolo, are contract cu salariu, banii sunt luați la timp. Se înțelege bine cu băieții, au format un grup unit, în concluzie se simte bine la Cugir. Vrem ca acesta sa fie o rampă de lansare pentru cluburi mai mari”, mai spune Robert Dican.

Victor Dican are două goluri marcate în acest campionat pentru Metalurgistul Cugir (echipă care se află pe locul 3 în serie) şi două asisturi.

Echipa acre ca obiectiv promovarea şi sunt condiţii ca acest obiectiv să fie realizat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *