450 de sportivi au participat, week-endul trecut la Concursul naţional de alergare pe şosea de la Pietrari

Week-endul trecut, la Pietrari a avut loc un concurs naţional de alergare pe şosea. Organizatori Şcoala gimnazială Pietrari, Primăria Pietrari în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Vâlcea, Asociaţia Judeţeană de Atletism Vâlcea, Federaţia Română de Atletism şi Asociaţia de Sport şi Tineret Lykaios Rm. Vâlcea.

Au participat copii, tineri, sportivi care fac atletism de performanţă, dar şi veterani, în total, estimativ au luat startul la acest concurs un număr de circa 450 de sportivi.

S-a alergat astfel: la ciclul primar – 800 metri, la ciclul gimnazial, la „performanţă”, liceu şi vetarani – 2500 metri. Au fost participanţi de la clubul Steaua Bucureşti şi judeţele Bacău, Hunedoara, Gorj, Dolj, Mehedinţi, Argeş, Olt şi Vâlcea.

La final, primii şae clasaţi la fiecare categorie de concurs au fost premiaţi cu trofee, medalii, tricouri, Premierea s-a făcut separat, la fete şi băieţi, potrivit unuia dintre organizatori, profesorul de educaţie fizică de la Şcoala gimnazială Pietrari, Ionuţ Lakatos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *