La Dănicei se va construii un Centru Social de Zi la standarde europene

În comuna Dănicei se va construii un Centru Social de Zi, ultra-modern. Informația a fost oferită chiar de primarul comunei, Dumitru Pirneci.

”La Dănicei se va construii un modern Centru Social de zi în valoare de peste 70 de mii de euro. Proiectul a va fi finanțat prin Grupului de Acţiune Locală „Oltul Puternic”, va avea o suprafață de 620 de metri pătraţi, cu o capacitate de 54 de persoane”, a mai declarat Dumitru Pierneci, primarul comunei Dănicei.

Centrul social va fi dotat cu o sală de conferinţe, cabinet medical, saloane şi cabinete specifice pentru personal.

”Trebuie să avem grije și de bătrânii satului. Aici, bătrânii îşi vor putea petrece timpul, vor putea socializa și vor putea să mai uite de greutățiile zilnice ale vieți.

Până la începerea construcției, la Dănicei, se așteaptă finalizarea lucrării de reabilitatre a școlii generale și a grădiniței din satul Lăunele de Jos și finalizarea reabilitării DC 181.

Tot odată, primarul Pierneci are în plan extinderea rețelei de apă și canal, lucrare care cel mai probabil va începe la finele acestui an, începutul anului viitor și amenajarea unui târg săptămânal, menit să vină în ajutorul micilor întreprinzători din zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *