FC P. Otăsău bate la Malaia şi urcă pe locul 2 în Seria Nord a Ligii a 4-a

 

În runda cu numărul 11 a Seriei Nod a Ligii a 4-a, echipa finanţată de Primăria P. Otăsău (primar Cătălin Avan), FC P. Otăsău a câştigat la Malaia, cu Flresta, scor 2-1. Ambele goluri ale formaţiei din Otăsău au fost marcate de Filipoiu, în minutele 20 şi 65. La pauză a fost 1-0 pentru FC P.O., la 5 minute de la reluare gazdele au egalat, dar Filipoiu a trimis toate cele 3 puncte la P. Otăsău cu golul marcat în minutul 65.

FC P. Otăsău a jucat în formula:

Neaţă – Nistor, Matei( căp), Dumitricu, ‘Şerban, Bardac, Cârstea, Roman Alin, Tâlciu, Bodescu, M. Filipoiu(golgheterul echipei, cu 19 goluri). Au mai intrat Bacâr, Călinoiu, Tâlvâc şi Andrei Dina.

„Sunt mulţumit de rezultat, am jucat cu dăruire, dovadă că am condus tot timpul. Felicitări portarului Neaţă, care a apărat bine pentru primul său meci în poartă după o pauză de câţiva ani.”, spunemanagerul echipei, Iulian Toabeş

„Sunt foarte mulțumit de arbitraj, (la centru a fost proaspătul arbitru divizionar B, Alin Olaru – n.r.), au primit ei un penalty, din care au marcat, dar azi noi am jucat bine, atenţi, concentrați. Dacă băteam cu 14 la 1 nu se supăra nimeni, cred. Următoarele 3 etape vrem să luăm 9 puncte, avem cu P Măglas, afară, acasă cu Atletico B Govora şi la Frânceşti. Vrem să luăm 9 puncte ca să ne apropiem de echipa din Olăneşti, care acum e lider”, spune primarul localităţii P. Otăsău, Cătălin Avan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *