Echipa Liceului Energetic Rm. Vâlcea conduce Seria E la handbal, junioare 2

Într-o partidă disputată în Sala Liceului Energetic, echipa gazdă, antrenată de prof. Ionel Gheorghe a câştigat, scor 25-22, în faţa echipei Naţional Rm. Vâlcea (echipa Centrului Naţional de Excelenţă), în Seria E a Campioatului Naţional de handbal, junioare 1.

Seria este condusă de Naţional Rm. Vâlcea, care are 12 puncte (dar un joc mai mult), urmată de echipa Liceului Energetic, formaţie ce a strâns în 6 partide 10 puncte.

Seria E, la junioare 2 are în componenţă trei echipe vâlcene. Echipa Liceului Energetic este liderul seriei, cu 20 de puncte, din 7 meciuri disputate. Chimia (echipa Nicoletei Lazăr) e pe locul 2, cu 17 puncte, în timp ce echipa CSS Municipiul Rm. Vâlcea e „lanterna roşie” a grupei, cu 6 puncte. În runda disputată week-endul trecut, Liceul Energetic a câştigat, 37-35, la ACS HC FEFS Craiova, Chimia a bătut, 34-23, la HCM Craiova, iar CSS Municipiul Rm. Vâlcea a pierdut, 33-22, la CSS Craiova. Etapa viitoare, „energeticiencele” joacă la LPS Viitorul Piteşti, CSS Municipiul Rm. Vâlcea merge la HCM Craiova, iar chimistele Nicolei Lazăr joacă tot la Craiova, cu ACS HC FEFS.

De remarcat că toatele cele trei echipe vâlcene din serie au primit puncte bonus de la FRH pentru respectarea cerinţelor de talie: Chimia a primit 5 puncte bonus, CSS Rm. Vâlcea a primit 6 puncte bonus, ca şi echipa lui Ionel Gheorghe, Liceul Energetic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *