Oportună decizia AJF-ului vâlcean de a aduce la meciurile cu miză arbitri „străini”

Trebuie să spun de la început că niciodată nu l-am agreat pe acest Colţescu. Totul s-a accentuat când am văzut când, în urmă cu câţiva ani, la un meci de baraj disputat de CS Hidro pe stadionul Valea Roşie din Craiova, acest Colţescu şi-a bătut joc, pur şi simplu de băieţii antrenaţi atunci, parcă, de Lucian Giurcă.

Apoi, nu ştiu de ce am avut senzaţia că ăsta pe une i-a prins pe cei de la Steaua (FCSB) i-a „tocat” mărunt pe unde i-a prins. Şi a făcut-o, cum se spune, cu cap.

În ultima perioadă, Colţescu a primit viză de flotant la Vâlcea. A vizitat judeţul de două ori la interval de câteva zile. Mai întâi a fost la Fedeleşoiu, unde a condus derbiul judeţean al Superligii, încheiat cu victoria „ortacilor” lui Peştereanu, 2-0, pentru ca mai apoi să ajungă pe terenul CSS din nord, la meciul ASCCS Chimia – Minerul Costeşti, u meci încheiat cu victoria clară a viceliderului, deşi chimişti deschiseseră scoru în prima repriză.

Fiind un arbitru cu experienţă, s-a văzut că în ambele confruntări Colţescu „s-a distrat”, a arbitrat ca la carte.

Deşi sunt voci care „condamnă” decizia forului condus de Constantin Pintilie că a apelat la „arbitri străini” pentru cele două meciuri, e bine că s-a luat această decizie, pentru că psihic au fost protejaţi arbitri locali. Sunt convins că un arbitru ca şi Cătălin Buşi sau Alin Olaru ar fi condus cele două meciuri şi „cu spatele”, dar ar fi apărut discuţii, fără îndoială. Suspiciuni, că noi suntem „campioni mondiali” la a face scenarii. Că e pus d X să scoată in competiţie pe Z, că a venit cu „lecţia învăţată” şi aşa mai departe. Aşa, Colţescu n-a mai dat naştere niciunei astfel de interpretări.

Altfel, e bine că acest campionat al Superligii e strâns şi că, cel puţin de la locul 3 în jos oricare echipă poate bate pe oricare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *