Ambiţionaţi de declaraţiile optimiste” ale oficialilor echipei din Vlădeşti, dăeştenii le-au răspuns acestora un categoric 10-0

Când credeam că am scăpat, în Superligă, de scoruri „de maidan”, iată că am fost martorul unui nou „măcel” marca Viitorul Dăeşti. Pe post de „victime”, cei de la Stejarul Vlădeşti, o echipă debusolată, cel puţin în acest meci, prinsă „în corzi”de băieţii lui Gabi Mangalagiu şi făcută Ko încă de prin debutul meciului. Cred că prin minutul 10 era deja 3-0 pentru gazde.

Dioferenţă mare de valoare între dăeşteni şi cei de la Vlădeşti. Şi când te gândeşti că aceştia au fost, la un moment dat, pe locul 3?!

Aici a fost vorba şi de un efect de bumerang. Adică, din câte am înţeles, înaintea meciului, oficialii echipei din Vlădeşti declarau că sunt optimişti că pot obţine un rezultat bun la Dăeşti. Asta i-a „înrăit” pe gazde, care au „muşcat” din vlădeşteni fără milă numărând golurile pe care le-au marcat în poarta oaspeţilor cât degetele de la ambele mâini.

Asta se întâmplă pe fondul unui alt „scandal” în care sunt implicaţi cei de la Vlădeşti. Descoperiţi (cel puţin de către cei de la „Disciplină” că ar fi scos juniorul din teren, la meciul cu AS Rm. Vâlcea, „stejarii” au pierdut acel meci la „masa verde”. Vlădeştenii, însă, nu se lasă şi anunţă că fac memoriu la „Apel” şi chiar la FRF. E dreptul domniilor lor, dacă ştiu că au dreptate, şi se cred nedreptăţiţi de către comisia condusă de Lazăr – Kola, de ce nu?!

Despre jocul de la Dăeşti, n-ar fi prea multe de spus. „Măcel” în sensul că cei de la Vlădeşti au încercat, pe cât posibil, să limiteze proprorţiile scorului au ameninţat în câteva rânduri, sporadic, însă, poarta gazdelor, au schimbat şi portarul, la pauză (luase 6 „boabe”, deja) cel intrat în partea a doua a luat doar 4, asta pentru că şi gazdele au mai „redus motoarele”.

E car că, sezonul ăsta Dăeştiul e un fel de Flacăra Horezu din sezonul trecut, în Superligă. Staţi aşa, că din iarnă laDăeşti vin alţi doi jucători experimentaţi, Iordache şi Bebe Vasile. Să vedem ce „mutări” (achiziţii) va face în iarnă Tony Peştereanu la Minerul Costeşti ,dacă echipa sa vrea să ţină pasul, cât de cât cu dăeştenii. Altfel, echipa lui Gabi Mangalagiu s-ar putea să-i piardă pe drum şi pe cei de la Minerul Costeşti. Echipă care are un nou principal, Ţeţe Vlădoi, aflat la prima sa experienţă ca „principal” în Superligă”, cred (Succes, Ţeţe!).

Altfel, de la locul 3 în jos, Superliga rămâne un campionat interesant, oricare echipă poate bate pe oricare. La Băbeni sunt, se pare, ceva probleme, care ar putea fi remediate în iarnă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *