Miercuri, 28 noiembrie, în Polivalentă, primul derbi judeţean la handbal, junioare 3, din retur, HCM Torok – CS Chimia

Cu o medie de 40 de goluri marcate pe meci, cu 10 victorii din tot atâtea partide disputate, echipa de handbal, junioare 3 de la CS Chimia Rm. Vâlcea (antrenate de prof. Maria Duca şi Nicoleta Lazăr) au terminat turul Seriei E pe primul loc, cu 29 de puncte (9 puncte primite de la FRH pentru respectare cerinţe talie).

Chimistele au şi un golavarj bun, după 10 partide jucate, 408 goluri marcate şi 259 primite. În ultimul meci disputat, vâlcencele au învins, la Tg Jiu, pe ACS Infinit 2013, cu un categoric 42-17.

Din această serie mai fac parte alte două echipe vâlcene.

Echipa Liceului Energetic a terminat turul pe locul 4, cu 6 victorii şi 4 înfrângeri, 19 puncte (7 puncte primite pentru respectarea cerinţelor de talie), iar HCM Torok Rm. Vâlcea ocupă, în pauza competiţională, locul 7, cu 4 victorii şi 6 înfrângeri, 17 puncte (9 puncte primite pentru respectare cerinţe talie).

În runda intermediară (prima a returului),  programată miercuri, 28 noiembrie, în Sala Traian, de la ora 12,00 are loc primul derbi judeţean al seriei, din retur, HCM Torok – Chimia. în tur, Chimia a trecut de HCM Torok, scor 45-22. În această rundă, echipa Liceului Energetic va sta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *