Marcel Boboc: „”Trăim într-o ţară în care corporaţiile scot miliarde de euro anual în afara graniţelor ţării, iar oamenii dau vina pe Biserică pentru lipsa de spitale!”

Chiar dacă e sărbătoare, e bine să rămânem cu picioarele pe pământ, să apreciem realizările dar să şi arătăm problemele care sunt încă în România. Patriot „până în măduva oaselor”, dar corect cu problemele reale existente în România Marcel Boboc trage un semnal de alarmă vizavi de faptul că economia României a fost şi rămâne 2inundată” de corporaţiile străine, care scot anual milioarde de euro din ţară.

„Traim intr-o tara in care corporatiile scot miliarde de euro anual in afara granitelor tarii, iar oamenii dau vina pe Biserica pentru lipsa de spitale. Traim intr-o tara in care produsele romanesti se strica pe camp iar oamenii dau vina pe Biserica pentru lipsa de spitale. Traim intr-o tara in care puterea si opozitia au pensii speciale iar oamenii dau vina pe Biserica pentru lipsa de spitale. Traim intr-o tara in care dam 4 miliarde de euro pe rachete vechi americane iar oamenii dau vina pe Biserica pentru lipsa de spitale. Traim intr-o tara in care 70 de spitale au fost inchise iar oamenii dau vina pe Biserica pentru lipsa de spitale. Traim intr-o tara bolnava tare, odata ce atata lume vrea spitale.
Tone de mere românești îngheață, în timp ce românii cumpără fructe otrăvite cu pesticide, din import. Marfa românească nu este acceptată în supermarketu”, scrie Marcel Boboc într-o postare recentă pe Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *