Astăzi, 5 decembrie, Gala Crucii Roşii Vâlcea marchează Ziua internaţională a Voluntarului

Astăzi la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” din Rm. Vâlcea are loc o gală internă a Crucii Roşii Vâlcea, după cum anunţă coordonatorul acestei instituţii, Ionuţ Cherăscu. Gala marchează şi Ziua internaţională a Voluntarului. Această zi este văzută ca o șansă unică pentru voluntari și organizații de a celebra eforturile lor depuse de-a lungul unui an, de a împărtăși cu ceilalți valorile pe care le prețuiesc și de a-și promova munca lor.

În cadrul galei vor fi premiaţi tinerii voluntari vâlceni care s-au remarcat în 2018. aceştia vor primii diplome şi produse de prim ajutor sau alimente. Pentru că suntem în luna decembrie, se vor cânta colinde.

 

Vor fi prezenţi şi preşedintele filialei Vâlcea a Crucii Roşii, Constantin Lăpădat, vicepreşedinţii Andra Bică (şefa Inspectoratului Şcolar Vâlcea), Remus Grigorescu (directorul Bibliotecii) şi Elena Cotar.

 

Organizatorii preconizează că la această gală vor fi prezenţi circa 50 de persoane (Voluntari la Crucea Roşie Vâlcea), însoţiţi de părinţi sau prieteni

De precizat că „Moş Voluntar” a adus de curând în parcul auto a Crucii Roşii Vâlcea o ambulanţă ce urmează a fi dotată pentru serviciul de ambulanţă al acestei instituţii cu bani strânşi din cursurile de prim ajutor oferite de voluntarii vâlceni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *