Cursuri de prim ajutor predate de vâlceanul Radu Daniel Neagu la Forumul German din Sibiu

După ce a predat cursuri de prim-ajutor, şi le-a vorbit copiilor de la şcolile din Sibiu despre activitatea de voluntariat în general,  dar cea de voluntar la Crucea Roşie în mod special (după cum se vede în fotografiile postate de acesta pe facebook), tânărul vâlcean Radu Daniel Neagu a condus şi un atelier de prim ajutor, la Forumul German din oraşul de pe Cibin.

„E din nou o seara reușită! Mulțumesc Radu Daniel pentru un atelier minunant de prim ajutor și Helmut Lerner / Forumul German pentru gazduire! Mulțumim părinților care au participat la workshopul nostru gratuit de prim ajutor. Mulțumim și Forumului German pentru găzduire”, scrie Nana Morar pe facebook.

Băiat cu suflet mare, vâlceanul nostru n-a uitat să amintească pe pagina sa de facebook, despre dispariţia fulgerătoare, în urmă cu câteva zile a maiorului de la ISU Vâlcea, Băcănaru Ionuț Cristian, împuternicit șef centru operațional județean, care la doar 41 de ani, neîmpliniți a suferit un infarct. „La revedere domnule Maior ! Dumnezeu să-l odihnească!” – a scris Radu.

Fost elev al Liceului Energetic Rm. Vâlcea, Radu Daniel Neagu este acum student la Facultatea de Medicină din Sibiu şi membru al Crucii Roşii şi ISU Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *