Cătălin Avan, un primar dedicat comunităţii, care investeşte în copii…

De ce îl admir şi-l respect pe Cătălin Avan? Pentru că e un primar ieşit, oarecum, din tipare. Un tânăr care nu-şi uită copilăria, care se regăseşte, de fiecare dată, în joaca acelor copii care trăiesc în comuna pecare o conduce, Păuşeşti Otăsău, şi care, altminteri, ca o consecinţă, investeşte în aceşti copii. Răbdare să fie, şi rezultate o să apară.

Iată un exemplu. Dacă 99 la sută din primari cumpără pentru copii din localităţile lor acele pachete tradiţionale (cu portocale sucuri şi dulciuri), Avan a înţeles să le ofere copiilor din Păuşeşti Otăsău, ca şi cadouri de Moş Crăciun,  table interactive şi calculatoare de ultimă generaţie. Deci, Avan s-a pus în pielea tinerilor şi a zis: Măi, ce mi-aş dori eu dacă aş fi tânăr?! Păi, niciecum o ciocolată Poiana, un Coca Cola sau o pungă de portocale. Gageturile, astea „domină” întrucâtva lumea, iar la Păuşeşti Otăsău prin investiţia făcută de edilul localităţii, copii, tinerii ţin, iată, pasul cu noul.Trebuie să investeşti în viitorul de câine al comunei, să ai încredere în ei că nu se ştie de unde sare iepurele, acesta a fost şi rămâne un deziderat pentru Cătălin Avan.

Cel care nu se află la prima atfel de „ispravă”, în sensul bun al cuvântului. Avan le-a dăruit copiilor din localitate şi biciclete, nu demult i, până să ningă, săniuţe. Deci, micuţii şi tinerii din P. Otăsău din acest punct de vedere sunt nişte privilegiaţi, datorită faptului că au bun primar precum Avan.

Care, de bine, de rău va trebui să accepte, glumind puţin, că iarna nu-i ca vara şi nici FCSB nu găseşte antidotul CFR-ului, aşa că va trebui ca al patrulea an consecutiv să acceptăm că ardelenii sunt mai buni. Dar nici cu Dinamo nu mi-e ruşine. Măcar „căţeluşii” sunt în pom…ăştia n-au mai văzut play-off-ul de doi ani…şi nici sezonul ăsta nu prea mai sunt şanse…

Altfel, domnul Cătălin Avan a demonstrat că mai presus e toate rămâne OM…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *