Ajutoare pentru familia din Buneşti căreia i-a ars casa în ajun de Crăciun

Considerând că este şi de datoria noastră să ajutăm, măcar în acest mod, prin scris, în situaţii deosebite, alături de tinerii de la Crucea Roşie Vâlcea, aşa că venim cu alte detalii despre familia căreia i-a ars casa în ajun de Crăciun.

E vorba de familia Ucă, din Buneşti. În urma acestui incendiu, două copile, una de 3 ani, cealaltă de 8 ani, au ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală (fetiţa de 8 ani are nevoie de operaţie pentru grefarea unei porţiuni din pielea de pe faţă). cele două fetiţe stau cu mama lor, revenită acasă de la muncă, din străinătate. Acasă, la Buneşti, a rămas bunica şi alţi doi copii (unul de 5, celălalt de 12 anişori), aceştia fiind nevoiţi să stea prin vecini.

Potrivit postării pe facebook a celor de la Crucea Roşie Vâlcea, femeia căreia i-a ars casa, şi care acum e la „Grigore Alexandrescu”, se numeşte Alexandra Toro şi are nr de tel. 0759.59.13.22.

Din păcate, pentru că nu există pădure fără uscături, au existat câţiva care au luat în bâză acest lucru, şi nu e deloc de râs. În plină iarnă o familie cu 4 copii şi o bunică de 60 de ani, a ajuns pe drumuri. De remarcat atitudinea unui membru al familiei greu încercate, atitudine exprimată de acesta într-o postare tot pe facebook:

Lorenzo Dinu Câteva afirmații nefondate au creat o tulburare in aceasta poveste , dânsele care locuiau in casa impreuna cu copii fac parte din familia mea. Nu vreau sa înjosesc sau sa crez disputa in rândul oamenilor ce doresc răul , poate unii nu înțelegeți ca povestea asta are la baza viețile unor copii care din diferite situații in care multi sau aflat datorită unor întâmplări neplăcute nu au posibilitatea financiară de a reveni la starea lor precedentă.
Am citit și auzit zvonuri și lucruri rele despre acest caz , fără ca oamenii sa aibă nici cea mai mica idee despre cele întâmplate , nu va cerem ajutorul vouă , cerem ajutor celor care doresc s-o faca. Nu pot concepe de ce doriți sa va afirmați in asemenea mod , prin răutate , va e ciuda ca cineva neajutorat primește ajutor , e cumplit modul in care percepeți lucrurile”. 

Aşadar haideţi să ajutăm, fără cuvinte scrise „la mişto”, fără conotaţii de altă natură, pentru că nu e cazul. Micuţii, doi dintre ei ajunşi la spital, nu au nicio vină că au ajuns în urma acestei nenorociri, pe drumuri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *