Fostul boxer vâlcean, Marcel Boboc: „În Lumină și Adevăr stă puterea”

Se cunoaște deja apropierea lui Marcel Boboc față de Biserică şi Dumnezeu. Generos din fire, vâlceanul, care o perioadă a fost vicepreședinte al FR Box, ajută oamenii nevoiaşi, familiile cu probleme din Vâlcea, dar nu vrea să facă tam-tam pe acest subiect. ahută cu drag, fără a epate şi a face publicitate în acest sens. De curând, fostul cunoscut boxer vâlcean a postat pe facebook un mesaj interesant pe care l-a denumit „în Lumină și Adevăr stă puterea”.

Iată mesajul:

„Adevărul o să ne elibereze doar că El doare și este foarte greu de acceptat sau de integrat. Lucruri pe care biserica, preoții si prea înalți, prea fericiții, prea sfințiții , prea prelații , prea, prea ar fi trebuit sa ni le spună. Dar nu le spus căci nici lor nu le place sa traiasca in adevar căci altfel nu puteau minți enoriașii, pe cei bolnavi, săraci, rătăciți, decazuti, dezamăgiți, etc. Trebuiau sa lupte sa mențină adevarul si sufletele oamenilor la viata, constiinta treaza, simțurile deschise. Dar au acceptat minciuna in loc sa lupte împotriva ei asa au ajuns sa fie stăpâniți si robi ai păcatului.
“Si daca voi veti tacea , pietrele vor vorbi in locul vostru… “.

Totul in lume a fost și ÎNCĂ este pe invers adica in minciuna si nu in adevar. Dar nu pentru mult timp căci minciuna are picioare scurte si poti prosti omul dar numai pana la un punct. Minciuna fiind pacat împotriva adevărului adica împotriva lui Hristos Cel care spune despre El ca este:” calea, viata si ADEVARUL”. Diavolului i se spune tatal minciunii. Sa vedeti ce urmeaza toate se vor repoziționa si vor merge DOAR in adevar. Toată minciuna ce a fost făcută in intuneric acum vine in lumină și adevăr. Oamenii vor înnebuni, vor muri, se vor sinucide, se vor certa, nu vor suporta sau nu vor accepta sa traiasca sau sa se schimbe. Căci ei au crezut, au fost invatati, mintiti, înșelați ca altul este adevarul adica acela in care au trăit până acum. Un adevar impus, introdus, infiltrat in mințile, sufletele și inimile oamenilor inca din copilărie si de foarte multi ani prin toate sistemele create de catre cei care doar asa au putut conduce lumea prin minciuna. Vor urma conflicte, războaie, apar crize financiare, vor pica multe bănci si apoi chiar sitemul bancar, foamete, o să pice chiar si Internetul cu cât ca acum ei introduc 5G, sau sistemul Harpp, medicamentele, mancarea procesata, etc. Căci toate acestea au fost sisteme de subjugare si de a tine omul scalv, dependent, conectat la rețea adica la sursa minciunii. Toate aceste aspecte tin vibrația omului la un nivel scăzut, dependent de rețele, fără ca omul sa mai poata judeca ci doar sa preia o anumită informație, fără ca el sa simtă ci doar ca el sa vada sau sa citeasca de la altii practic el amortindu-si simțurile, mintea, dorința. Omul doar preia si nu crează nu mai are dreptul sa faca sau sa simtă ci totul ii este impus. Așa truchează adevarul si transmit minciuna in felul dorit de catre ei. Au creat o lume total paralelă cu adevarul si realitatea un fel de Matrix cei care ati vazut filmul. Relațiile de familie sau iubire nu mai sunt in adevar, politica, medicina, justiția, armata, politica, administrația, militia, servicile secrete, biserica, etc nimic nu mai este in adevar. Toate se fac doar ca asa trebuie, asa se face, asa face toata lumea dar nimeni nu mai face ceea ce simte ci doar ceea ce ii este impus. Asa se ajunge la depresie, nebunie sau lipsa energie cand omului ii este încălcat dreptul de a simti si de a decide. Dar oamenii intre timp s-au obijnuit, s-au adaptat, s-au integrat și au iubit mai mult minciuna decat adevarul. Căci toate aceste aspecte i-au dat si creat omul dependentă iar dependentă este foarte greu sau aproape imposibil sa o îndepărtezi iti trebuie foarte mult curaj, rabdare si vointa. “ veti vedea ce nu ati mai vazut si veti auzi ce nu ati mai auzit”. Valul de pe ochii oamenilor incet se ridica, simțurile se deschid, constiinta se trezeste, mintea se purifica si omul realizează minciuna in care a trăit de aici vor apărea conflictele, răzbunările, cearta, etc. Adevarul nu sta in MCV, Constituție, CCR ci El sta doar in legile Divine!

Conform unei legende din secolul 19, Adevărul și Minciuna se întâlnesc într-o zi. Minciuna îi spune Adevărului: „Astăzi este o zi minunată!”, Adevărul se uită pe cer și constată că ziua chiar era minunată. Ei petrec ceva timp împreună, ca mai apoi să ajungă la o fântână. Minciuna îi spune adevărului: „Apa este foarte bună, hai să facem o baie împreună”. Adevărul, din nou suspect, verifică apa și descoperă întradevăr că aceasta este foarte bună. Se dezbracă amândoi și încep să facă baie.
Deodată, Minciuna iese afară din apă, se îmbracă cu hainele Adevărului și fuge. Furios, Adevărul iese afară din fântână și merge să caute Minciuna pentru a-și recupera hainele. Lumea, văzând Adevărul gol-goluț, își mută privirea cu ură și dispreț. După un timp, bietul Adevăr se întoarce în fântână și dispare pe vecie, ascunzându-și rușinea.
De atunci, Minciuna face încojurul lumii, îmbrăcat ca Adevărul, satisfăcând nevoia societății, pentru că, Lumea, în orice caz, nu are nicio dorință să vadă Adevărul gol-goluț”

PS: Pentru că si-a serbat ziua onomastică (Dl Boboc se numeşte şi Ion), chiar dacă e cu întârziere, îi urăm  să aibă sănătate, să fie fericit, indeplinirea tuturor dorinţelor şi „La mulţi ani! aceleaşi urări pentru băiatul domniei-sale, Roberto, care şi el poartă Sfântul nume Ion.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *