Anul 2018, un an bun, în plan sportiv, pentru clubul ISport

Anul ce tocmai s-a încheiat, 2018, a început perfect pentru copii de la clubul ISport Rm. Vâlcea, club coordonat de profesorul Bogdan Mihalache.

Astfel, grupa Under 15, ISport Hidro, antrenată de prof. Emil Popescu, a câştigat titlul de campioană judeţeană, fapt ce i-a permis să reprezinte Vîlcea la turneul zonal de la Craiova, turneu ce a fost organizat de FRF.

Campioni judeţeni au fost şi copii născuţi 2004 de la ISport Hidro (antrenor prof. Dan Bărbuţ) dar şi cei născuşi 2005, antrenaţi de prof. Bogdan Mihalache.

Aşadar, micuţii fotbalişti de la ISport Hidro sunt campioni judeteni la Memorialele „Gheorghe” Ola şi „Gheorghe Ene”, la grupele antrenate de profesorii Alin Savu şi Bogdan Mihalache

Cea mai mare performanţă a clubului ISport, în 2018, rămâne calificarea în primele opt echipe din ţară a grupei Under 11, antrenată de prof. Adi Savu.

„Anul 2018 a fost un an  foarte bun, cu reușite la toate grupele. Avem copii talentati, de care se va auzi în câțiva ani. Rămânem în continuare modești, pentru că trebuie să muncim în continuare la fel de bine”, spune coordonatorul clubului ISport Hidro, prof. Bogdan Mihalache.

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *