În primele zile ale anului 2019, tinerii voluntari ai Crucii Roşii Vâlcea au împărţit, nevoiaşilor, haine, încălţăminte şi alimente

Anul 2019 a debutat în forţă pentru tinerii voluntari de la Crucea Roşie Vâlcea, coordonaţi de Ionuţ Cherăscu.

În chiar a treia zi de an 2019, aceştia s-au aflat la Centrul Neuro de la Măciuca, acolo unde au împărţit haine şi încălţăminte.

Apoi, pe 4 ianuarie, la sediul Crucii Roşii din Rm. Vâlcea au ajuns „colindători” (o familie săracă din  Govora) care au primit hăinuţe, alimente şi jucării.

7 ianuarie, ziua Sfântului Ioan, i-a găsit pe tinerii voluntari ai Crucii Roşii Vâlcea la Centrul de Bătrâni de la Roeşti, acolo unde aceştia, alături de Ionuţ Cherăscu, au dus, în principal, produse alimentare.

A doua zi, pe 8 ianuarie, tinerii de la Crucea Roşie Vâlcea au ajuns în comuna condusă de primarul Ion Năfliu, acolo unde au împărţit, pentru 20 de familii nevoiaşe, alimente, haine şi încălţăminte.

„Si daca tot am primit cateva lucruri pentru un copil sub 2 ani le-am si donat alaturi de alte pachetele alimentare unui insufletit si frumos grup de oameni ce traiesc printre noi, cu griji, cu nevoi!”, au scris, în urmă cu câteva ore, pe pagina de socializare, tinerii voluntari ai Crucii Roşii Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *