Tânărul fotbalist vâlcean Victor Dican, în pregătire, în Antalya, cu prim-divizionara Dunărea Călăraşi

Deşi are doar 18 ani, împliniţi în octombrie, 2018, tânărul fotbalist vâlcean Victoraş Dican (foto – în echipament albastru / roşu, cu numărul 18), a intrat deja în vederile mai multor cluburi din fotbalul românesc.

Actualmente, fiul cunoscutului om de fotbal, Robert Dican, se află în pregătire, în Antalya, cu echipa de primă ligă, antrenată de Dan Alexa, Dunărea Călăraşi.

Înainte ca băiatul să plece cu gruparea din Călăraşi în pregătire, Robert, tatăl fotbalistului, a fost înştiinţat de acest lucru printr-un sms în care se arată că scouterii grupării antrenate de Dan Alexa l-a urmărit pe Victoraş la patru meciuri şi au ajuns la concluzia că vâlceanul are potenţial şi calităţi pentru a evolua în prima ligă.

„Băiatul a fost monitorizat de mai multe echipe, dar Călăraşul l-a următit  la mai multe meciuri si a vrut sa-l ia in pregatire, dar probabil nu va ramane la echipa mare.

Din punctul meu de vedere, el nu are nimic de pierdut din povestea asta. Însă, solutia cea mai buna, acum, cred eu, e sa continue la Cugir, ,cel puţin până în vară, unde are condiţii bune cel puţin de liga a 2-a. Aici a jucat meci de meci, s-a integrat in echipă şi are şi două g0luri marcate”, spune tatăl fotbalistului, Robert Dican.

Victoraş Dican a început fotbalul în Spania, la o vârstă fragedă (3 ani), aici, la  Vâlcea primul antrenor i-a fost Viorel Ciofâcă, apoi Gicu Deaconescu (vicecampion naţional, a pierdut finala cu Vasluiul, la republicani), si apoi Cristi Bora. antrenor cu care a jucat în elită, juniori repubicani A (SCM Rm. Vâlcea) şi a terminat pe locul 3.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *