Poftiţi la teatru: în viitorul apropiat, la „Anton Pann”, „Fata din maşinărie”, „Tanţa şi Costel” şi …”Perfect Compus”

Pentru cei interesaţi de activitatea teatrală de la „Anton Pann”, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Daniela Ştefănescu:

„În luna februarie pe scena Teatrului „Anton Pann”, din Rm. Vâlcea,  vor avea loc mai multe evenimente.

Avem un spectacol cu intrare libera de la Teatrul Radu Stanca din Sibiu – Perfect Compus, un spectacol prezentat în cadrul TurneuluiMANIFEST PENTRU DIALOG”, miercuri 20 februarie

In ziua de 24 februarie, pe scena Teatrului Anton Pann  va urca actrita Daniela Nane intr-un recital de muzica si poezie, dar cu mai multe detalii despre aceste doua evenimente voi reveni in curand.

In continuare as dori sa va retin atentia cu spectacolele care au loc in aceasta saptamana la Teatrul Anton Pann.

Este vorba de” Fata din masinarie”  spectacol pe care, sincer, as dori sa-l vedeti. El a fost oferit publicului doar de doua ori, acum este intr-o noua formula. Alaturi de Denisse Moise,  vineri, 8 februarie, de la ora 19.00,

pe scena Teatrului Anton Pann va urca Tudor Andronic, actor care isi face debutul cu acest spectacol.

Sambata 9 februarie, tot de la ora 19.00, ”Tanța și Costel”, o comedie spumoasă pusă în scenă de  Bogdan Tudor Pelerin după „Iubirea e un lucru foarte mare” de Ion Băieșu, iar de la ora 11.30, tot sambata 9 februarie, spectacolul pentru copii ”Povestea Ieduțului rasfățat”.

În această săptămână, mai precis, vineri 8 februarie, de la ora 19.00 în Sala Studio a Teatrului Anton Pann va avea loc reprezentația spectacolului Fata din mașinărie” de Stef Smith, regia Norbert Boda, un spectacol care s-a bucurat de un real succes și care a fost apreciat la superlativ de către cei care au fost prezenți la premiera din 17 și 18 martie, el mai find prezentat și în contextul manifestărilor dedicate Râmnicului, în data de 21 mai. Acum acest spectacol este prezentat publicului vâlcean într-o nouă formulă. Alături de talentata actriță Denisse Moise, cea care semnează traducerea și scenografia, îl veți vedea pe Tudor Andronic, absolvent al Universității  Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică, Bucureşti, Facultatea de Teatru, secţia Arta Actorului. Imediat după terminarea facultății, Tudor, este distribuit în numeroase roluri de teatru și televiziune. Cu rolul lui Owen din spectacolul „Fata din mașinărie„ Tudor Andronic isi face debutul pe scena Teatrului Anton Pann. Spectacolul va avea loc vineri 8 februarie, ora 19.00, Sala Studio a Teatrului Anton Pann.

”Fata din mașinărie„ este un spectacol atât de actual în care se vorbește despre dilemele dependenței digitale. Doi tineri îndrăgostiți, Denisse Moise și Tudor Andronic, în rolurile lui Polly şi Owen, au o viață bună și un confort material sporit, până când… un gadget misterios, simbol al noilor tehnologii, care le promite să-i rupă de stresul cotidian, se insinuează în viața lor. Granița dintre cele două lumi, cea fizică și cea digitală devine volatilă, iar Polly și Owen sunt obligați să se întrebe dacă percepțiile lor despre realitate și libertate sunt compatibile. Așa cum spunea o iubitoare de teatru, prezentă la avanpremieră, “Fata din mașinărie este un spectacol demențial! Te macină, te răscolește, te înduioșează, te doare, te insomnifică, te sperie, te înghite și apoi îți ia gândurile și ți le aruncă-n haos!

Sâmbătă 9 februarie, de la ora 19.00, tot în Sala Studio, spectatorii vor avea parte de a doua reprezentație a spectacolului ”Tanța și Costel”, o comedie spumoasă pusă în scenă de  Bogdan Tudor Pelerin după „Iubirea e un lucru foarte mare” de Ion Băieșu. Împreună cu cei doi actori distribuiți în spectacol, Radu Constantinov și Nicole Burlacu, veți vedea cum cei doi, numai după 5 minute de discuții la un mic și la o bere, decid să se căsătorească.

Daniela Ştefănescu,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *