Voluntarii Crucii Roşii Vâlcea au împărţit pachete cu alimente famililor nevoiaşe din câteva comune vâlcene

Indiferent de vreme…şi vremuri, voluntarii Crucii Roşii Vâlcea continuă activităşile menite să-i înveţe pe oameni să acorde primul ajutor în caz de necesitate, dar să şi ofere, cu generozitate, nevoiaşilor din judeţ, alimente şi to ceea ce este necesar pentru a mai supravieţui, poate, câteva zile.

Astfel, pe 5 februarie, tinerii coodonaţi de Ionuş Cherăscu s-au aflat pe domeniul schiabil de pe Treasalpinsa și au învățat cum pot scăpa teferi în cazul în care sunt surprinși pe munte de o avalanșă.

A doua zi, pe 6 februareie, 20 de familii nevoiaşe din Milcoiu au primit, de la voluntarii Crucii Roşii, pachete cu alimente.

Ziua următoare a fost destinată transportului de pachete cu alimente către câteva familii sărmane din Slătioara, după care alţi sărmani dintr-o altă localitate, Stoileşti, au primit pungi cu alimente.

În parallel a continuat şi activitatea de impolementare a Programului Colgate. Beneficiari, şcoala Waldorf a Liceului Tehnologic Forestier, dar şi şcolile din Daesti, Muereasca şi Bujoreni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *