Campioana Vâlcii contra campioanei argeşului, la barajul de promovare în Liga a 3-a

Federaţia Română de Fotbal a stabilit, prin tragerea la sorţi organizată la Casa Fotbalului, meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 3.

Stabilirea celor 21 de jocuri de baraj a fost făcută în conformitate cu împărţirea celor 42 de asociaţii din ţară în şapte regiuni administrative. Din fiecare regiune a rezultat câte trei dueluri, prima echipă extrasă din urnă pentru fiecare joc în parte urmând să fie cea organizatoare a partidei tur. Returul se desfăşoară pe terenul celeilalte echipe extrase.

Trimis în  Regiunea Sud – Vest, judeţul Vâlcea a fost „împerecheat”, în urma tragerii la sorţi, cu Argeş.

Astfel, campioana judeţului, Viitorul Dăeşti sau Minerul Costeşti, va juca pentru un loc în sezonul viitor, în Liga a 3-a, cu campioana Argeşului.

Argeşul are Liga a 4-a, un campionat cu 15 echipe. Nici aici campionatul nu s-a reluat, la finalul turului, după 14 etape, două echipe împart prima poziţie, CS Real Bradu şi AS Voinţa Budeasa, ambele cu 35 de puncte, dar despărţite de golavaraj.

 

1 C S Real Bradu 14 11 2 1 62-10 35p +11
2 A S Vointa Budeasa 14 11 2 1 58-15 35p +11

Meciurile de baraj din Regiulea Sud – Vest:

Argeş – Vâlcea
Teleorman – Dolj
Olt – Dâmboviţa

 

Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 3 vor avea ca date de disputare zilele de 15 iunie 2019, ora 18:00, turul, şi 22 iunie, ora 17:30, returul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *