În primul amical al iernii, FC Păuşeşti Otăsău a învins (6-3) pe Unirea Surpate

După ce s-a reunit, săptămâna trecută, echipa finanţată de primăria condusă de Cătălin Avan, FC Păuşeşti Otăsău a jucat week-endul trecut un prim meci de verificare, adversară fiindu-i formaţia Unirea Surpate.
A fost un meci frumos, cu multe goluri, încheiat cu victoria echipei managerului (şi reprezentantului în Consiliul Local), Iulian Toabeş, scor 6-3. A fost un joc bun cu multe goluri si fără durități!
Pentru echipa învingătoare au marcat golgeteul Filipoiu Marian – 2g, Neaţă Marian, Iordănescu Mădălin – 2g şi Călinoiu Alexandru.
În acest meci a debutat, la FC Păuşeşti Otăsău, si tânărul fundaș achiziționat în această iarnă de la Unirea Surpate, Neniţoiu Ionuţ, un junior de mare perspectivă, născut în 2001.
„Ne bucura faptul ca nu au fost accidentări la nici una din echipe”, spune Iulică Toabeş, cel care mai completează faptul că au revenit la echipă Popa Marius şi Tinca Bogdan, dupa expirarea imprumuturilor. Popa fusese împrumutat chiar la Unirea Surpate, iar Tinca, la Oltul Ioneşti. Un singur jucător ar putea pleca, în această pauză competiţională, Bodescu, cel care ar putea reveni la echipa de la care l-a împrumutat FC P.O, Forestierul Romani.
La acest meci au asistat si cei doi primari si comunelor Pausesti şi Frânceşti.
„Pentru noi urmează un nou meci amical duminica vla ora 12-00 pe teren propriu,adversarul urmând să îl stabilim zileale acestea. Mulțumim primarului Cătălin Avan, care este mereu lângă echipă şi o ajută atât financiar cât şi pe latura sportivă! Mulțumim și consilierului local Fota Nicolae Cristian, care și dânsul a ajutat echipa financiar anul trecut și sperăm să ne ajute în continuare”, mai spune Iulian Toabeş.
Foto preluată de pe siteul: https://www.facebook.com/pausesti/photos/a.973194199369851/1969649009724360/?type=3&theater
 
 
 ru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *