Prefectul Florian Marin vine în sprijinul cetățenilor și deschide patru centre noi pentru audiențe

Preferectul județului Vâlcea, Florian Marin, pentru a veni în întâmpinarea numărului tot mai mare de cereri în audiență, a luat decizia de a înființa patru centre unde ar urma să aibă loc întâlniri lunare între reprezentanții Prefecturii și cetățenii din județ.

”În zilele de audiențe de la sediul Instituției Prefectului am observat faptul că un număr mare de locuitori ai județului șe deplasează din localități aflate la mare distanță de municipiul reședință de județ.
Spre a le veni în întâmpinare și a rezolva mai rapid problemele ridicate de către aceștia,în urma unor discuții pe care le-am purtat în această săptămână cu șefii de serviciu din cadrul Instituției Prefectului dar si cu o parte din cei de servicii deconcentrate ,am stabilit ca prefectul județului însoțit de șefii de serviciu și compartimente din prefectură ,dar și de unii conducători ori reprezentanți ai instituțiilor deconcentrare,potrivit domeniilor de competență,să se deplaseze în județ.
Astfel,într-o zi din lună,începând cu luna martie, în patru centre,respectiv Drăgășani,Horezu,Bălcești și Brezoi ar urma să desfășoare audințe cu cetățenii din localitățile zonei respective.
Sunt vizate probleme de fond funciar,situații de urgență,ordine și siguranță publică,infrastructură rutieră,mediu ș.a.m.d.”, a declarat Prefectul Florian Marin.
De precizat este faptul că această zi se adaugă la programul prezent al audiențelor de la sediul Instituției Prefectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *