Editorial Ionel Gerea: „Ionuţ Lakotoş, un profesionist desăvâşit, cu o energie debordantă!”

Prietenul meu, Ionuţ Lakotoş e ..nici nu ştiu cum să-i spun…fcsb-ist. Să fi spus „stelist”, îmi săreau ăştia-n cap!

Ionuţ, însă, pe lângă faptul că e un suporter al echipei lui Becali (e mai simplu să spun aşa), rămâne corect…deci, din punct de vedere sportiv reușește să nu pună latura subiectivă deasupra celei obiective, iar asta e lucru mare.

Ionuţ mai are o calitate, pe lângă multe altele. Vorbeşte detaşat, fără patimă, despre lucruri care ar părea utopii în cazul unor susţinători fanatici ai diferitelor echipe.

Adică, dacă ceva nu merge în apărare, la FCSB, Lakotoş nu se sfiește să recunoască: da, dom’ne, apărarea, acum, la FCSB e varză…murată! Dacă joci cu Filip fundaş central, şi Filip egalează la 2 (în meciul cu Craiova), ce să mai crezi? Ceilalţi unde erau?! Veţi spune că acolo l-a prins faza. Important e, până la urmă, că Filip nu s-a pierdut cu firea şi a finalizat în stil de vârf autentic o fază e nu era uşor deloc de gestionat.

Director adjunct la şcoala din Mihăeşti, Ionuţ continuă să predea şi la Pietrari. În plus, mai face „muncă patriotică” în week-end, cu aceste ONSS-uri. Şi mai are şi munca de la Lykaios. Frate, i-am spusa, să nu cumva să-ţi cumperi câine că o să te latre, pentru că te vede pe acasă din joi în Paşte!

Dincolo de toate, Ionuţ Lakotoş e un profesionist desăvârşit, un băiat cu mult bun simţ, un caracter cum rar mai întâlneşti, un prieten care chiar pune preţ pe sinceritate şi importanţa acestui cuvând, prietenie…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *