La junioare 3, CS Chimia încheie sezonul regulat cu meciul din Polivalentă, în weekend, cu ACS Infinitul 2013 Tg. Jiu, „lanterna roşie” a Seriei E

Final de sezon regulat şi pentru junioarele 3.

Deja calificată în faza următoare a competiţiei, Grupa Valoare, echipa de la CS Chimia va încheia această primă parte a sezonului, în Seria E, cu meciul ce va avea loc sâmbătră, 2 martie, de la ora 13,00, în Sala Traian, contra formaţiei ACS Infinitul 2013 Tg. Jiu.  Gorjencele sunt pe ultimul loc în serie, cu -14 puncte(!!!) pentru nerespectarea cerinţelor de vârstă impuse de FRH, dar şi pentru că sezonul trecut s-au retras din campionat, fapt pentru care au fost penalizate cu 3 puncte.

Indiferent de rezultat, fetele antrenate de profesoarele Maria Torok Duca şi Nicoleta Lazăr, mai mici ca vârstă decât colegele lor de competiţie, vor termina pe locul 2 în serie, după LPS Slatina.

Greul, pentru chimiste, începe în faza următoare a întrecerii, atunci când acestea vor întâlnii primele trei clasate din Grupa F, adică CSM Făgăraș, CSS Făgăraș și Csikszereda Miercurea Ciuc, dar şi colegele lor de serie din sezonul regulat, echipele care vor termina pe primul loc şi pe 3, LPS Slatina, Universitatea FEFS Craiova.

Echipa Liceului Energetic va continua la „Speranţe”, iar pentru junioarele de la HCM Torok întrecerea se încheie aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *