Florin Brăgău: „Cine plătește pentru miile de societăți comerciale românești distruse de ANAF – SRI ?”

Pe pagina sa de facebook, omul de afaceri, economistul vâlcean Florin Brăgău publică un material extrem de interesant. Este vorba de ceea ce este numit în mediul de afaceri din România drept „Protocolul Asasinilor Fiscali”.

În fapt, acesta este un protocol (înţelegere) din 2014 prin care echipele operative PICCJ – ANAF au nenorocit mediul de afaceri din România.

Lumea Justitiei publica in premiera Protocolul incheiat in februarie 2014 – tinut la secret pentru opinia publica – prin care PICCJ, ANAF si IGPR au stabilit cu de la sine putere, pe langa lege, cum sa actioneze conjugat pentru pretinsa combatere a evaziunii fiscale si a fraudelor fiscale si vamale”. Trebuie amintit ca din 2014 si pana in prezent, peste 300 de inspectori ai ANAF au fost detasati la marile parchete (PICCJ si parchetele de curti de apel) pentru a lucra cot la cot cu procurorii insarcinati cu fraudele fiscale, colaborare care desi a avut la baza niste ordonante abuzive, date in guvernarile anterioare, a u incalcat grav Drepturile Omului si principiile de baza ale Dreptului.

Daca textele de lege nu clarificau multe lucruri, Protocolul semnat in februarie 2014, care a perfectionat metodele aberante de lucru, a fost semnat de urmatorii:

din partea PICCJ de fostul procuror general Tiberiu Nitu;

din partea ANAF de fostul presedinte Gelu Stefan Diaconu;

din partea IGPR de fost inspector general chestorul Petre Toba;

„Si cine plătește pentru miile de societăți comerciale românești distruse de ANAF – SRI ?
Când eu ma luptam cu ANAF in 2015 -2017 , si spuneam ca ceea ce fac ei este nelegal , unii spuneau ca sunt eu nebun , evazionist ca am ceva personal cu Finanțiști ! Apoi in toamna lui 2017 când am câștigat definitiv si irevocabil sa mi se spună : pai așa am avut ordinul !”, se întreabă, retoric, desigur, deşi cineva ar trebui să plătească, Florin Brăgău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *